≫ 

Nakon skandaloznih optužbi bivših devojaka, oglasio se i Miloš Biković

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio

  • 17
Miloš Biković Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nakon optužbi svojih dveju bivših devojaka, Arine Volšine i Barbare Tatalović, koje su iznele skandalozne detalje iz veze sa glumcem Milošem Bikovićem, oglasio se i on.

Naime, glumac je na Tviter nalogu ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Podsetimo, nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem, oglasila se još jedna njegova bivša, Barbara Tatalović.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Video: Biković se snimao go i zadihan: Dame, ne želite da propustite ovaj vreli snimak iz saune!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    2. avgust 2021 | 09:39

    Period upoznavanja sluzi upravo za to da se upoznate. Ali danas se prvo ide u krevet pa ako je sex dobar to je ljubav. A posle te "ljubavi" idu skandali. Sve ode u p.m.

  • Keza

    2. avgust 2021 | 08:48

    Iz vrtica??? Auuuuu sto si smesan momcino, ne radi se to tako, mislio sam da si bar malo smeker, strasno

  • Mile

    2. avgust 2021 | 03:44

    Jel to onaj Biković koji je odbio da igra sa Lečićem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA