≫ 

Lidija Vukićević u bikiniju legla i digla noge uvis: Njenim grudima ni gravitacija ne može ništa

"Blagoslov je biti tako pun života i pozitive energije", "Godine ti ne mogu ništa, kao devojčica si", neki su od komentara

  • 27
Lidija Vukićević Lidija Vukićević, Foto: A. Nalbantjan

Popularna glumica Lidija Vukićević svojim izgledom ne prestaje da iznenađuje javnost, a fotografije koje je postavila nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Naime, Lidja je pozirala na bazenu, na skakaonici, ali u veoma neobičnoj pozi koja je mnoge iznenadila, ali i malo šta prepustila mašti.

Glumica je legla na skakaonicu, a noge je podigla uvis, grudi su joj u prvom planu, dok je glavu zabacila unazad.

Lidija je pozirala sa osmehom na licu, a nema sumnje da se odlično zabavlja. Glumica je izazvala brojne reakcije javnosti, a njena koleginica, glumica Danica Maksimović, napisala joj je da je "vatra".

"Ova žena nema konkurenciju", "Prelepa i prezgodna Lidija", "Blagoslov je biti tako pun života i pozitive energije", "Godine ti ne mogu ništa, kao devojčica si", "Duplo mlađe žene mogu da ti zavide", neki su od komentara.

Kako izgleda Lidija u neobičnoj i provokatinoj pozi (2. i 3 fotografija), ali i još neke njene kadrove, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Nevaljala Lidija u 59. godini pokazala ubitačan dekolte u plićaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA