≫ 

Mirko Šijan i trudna Bojana Rodić planiraju tajno venčanje

Bojana broji sitno do porođaja

  • 22
Bojana, Mirko Šijan, Željko Ražnatović, proslava prvog rođendana

Bojana Rodić, Mirko Šijan, Foto: Nikola Tomić

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova trudna izabranica Bojana Rodić planiraju venčanje koje očigledno žele da sakriju od očiju javnosti.

Naime, kako Bojana broji sitno do rođenja naslednika, mnogi nagađaju da će venčanje biti kroz mesec dana, kada joj je i krajnji termin za porođaj, ali šuška se da su se oni već tajno venčali.

Ovim povodom kontaktirali smo Mirka, koji nam je rekao da je u planu venčanje ističući da je to njihova privatnost, te nema sumnje da će ceremonija biti tajna.

- Nismo se venčali, to su gluposti. Svakako planiramo venčanje, ali to je naša privatnost i nećemo o tome - rekao je Mirko za Telegraf.rs.

Mirko je dodao da se on i Bojana uveliko pripremaju za dolazak naslednika, i da pored kutka za sina, koji smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama, pripremaju i kupuju stvari.

Podsetimo, Goca je nedavno otkrila da će njen unuk dobiti ime po Mirkovom pokojnom ocu, Zoranu Šijanu, a kako je rekla, emocije su joj zbog toga pomešane.

- Pa sigurno znate kako će se dete zvati, Zoran. To je Mirkova želja bila oduvek. Ja ne volim da se mešam i da neke izjave dajem, ali pretpostavljam da bi tako trebalo da bude. Srećna sam, radosna, ali i tužna zbog toga. Žao mi je što nemam sa kim da podelim tu radost, ali šta da se radi, takav je život, ne možemo protiv ljudskih sudbina, koje su čudne.. - rekla je ranije Goca.

Video: Šijan i Bojana se baškare u bazenu u Titelu i uživaju sa malim Željkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA