≫ 

Ćerka Harisa Džinovića deli savete devojkama kako da neguju grudi: Imam fobiju da mi ne vise!

Đina je najpre istakla da nosi samo "push up" bruseve

  • 28
Đina Džinović Đina Džinović, Foto: Instagram/djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, podelila je sa devojkama savete vezane za negu grudi, a su mnogi ostali iznenađeni njenim izjavama.

Đina je najpre istakla da nosi samo "push up" bruseve, a onda i smelo savetovala devojke šta nikako ne smeju da radi kako im grudi ne bi "visile".

- Okej, uglavnom "push up" dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno use*e sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne maži nadole - napisala je Đina.

Zatim se osvrnula na mazanje ove regije, a podelila je i kako tokom tuširanja učvrstii ovaj predeo tela.

- Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mesečno se setim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti si*e uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise - poručila je.

- Nosite brushaltere 24/7, na spavanje pogotovo, da vam ne bi jedna bila veća od druge - dodala je na kraju ćerka folkera.

Podsetimo, Đina je veoma popularna na društvenim mrežama i često komunicira sa svojim pratiocima i redovno im odgovara na pitanja i deli savete.

Video: Raj u kom uživa ćerka Harisa Džinovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volter

    2. avgust 2021 | 13:46

    Haha, pa dobro sta. Od Melinde i Harisa mladunce ne moze biti Ajnstajn,

  • Shampita

    2. avgust 2021 | 13:34

    Ovo je zalosno, dete je odraslo okruzeno luksuzom, do sada je mogla da govori 5 stranih jezika, da zavrsi neki od prestiznih fakulteta, svira neki instrument....toliko mogucnosti. Umesto toga ona se bavi glupostima.

  • Wtf

    2. avgust 2021 | 12:13

    Ko normalan spava u brusu?? Mučenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA