≫ 

Tara opet bez dozvole divlja za volanom! Snimala bahatu vožnju, u kadru i zlatan sat

Tara je razbesnela ljude svojim ponašanjem

  • 42

Bivša rijaliti zvezda Tara Simov razbesnela je pratioce na Instagramu snimkom, na kom, brzo vozi skupoceni "mercedes" koji je nedavno pazario njen dečko Nenad Aleksić Ša.

Tara se snimala tokom vožnje kroz naseljeno mesto, gde je ograničenje 50 na sat, i zabeležila da vozi duplo brže, dok je na ruci imala zlatni sat.

Zanimljivo je da je tokom vožnje Tara slušala stihove pesme: "Nema veze, proći će i to, znam da nije lako, nije ovo naše mesto", a neki su prokomentarisali da je ove reči posvetila Nenadu.

Sudeći po reakcijama ljudi na društvenim mrežama, Simova je razbesnela sve bahaćenjem tokom vožnje, a poznato je, kao što je i sama priznala, da nema vozačku dozvolu.

"Besnulja, mogla je nekog da zgazi!", "Da li je ovu pesmu posvetila Ša?", "Nemoguće da je ona tako brzo vozila...", neki su od komentara.

Ovo nije prvi put da Simova ovako vozi. Čim je diskvalifikovana iz Zadruge u maju mesecu, latila se volana. Sudeći po putu pred njom, Tara je vozila iz Šimanovaca u pravcu Beograda, a brzina koju je dostigla bila je čak 180 kilometara na sat.

Inače, mercedes koji je Tara sada vozila je poklon od Ša i navodno košta 28.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    2. avgust 2021 | 17:23

    Uhapsite ovu budalu!

  • boki

    2. avgust 2021 | 16:30

    Jel neko video Okanovica danam stručno objasni ovaj fenomen

  • Mimi

    2. avgust 2021 | 17:13

    Zašto se ona ne kazni? Kako neko sme da vozi bez vozačke? Za ovakvu vožnju kroz naseljeno mesto ja bih dobila kaznu al jbg nisam rijaliti osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA