Vuk Mob: "Teonu nisam video već duži vremenski period, nisam ni u kakvom kontaktu sa Oljom"

- Ona je moje sve na svetu, naravno da mi nedostaje - rekao je Vuk za svoju ćerkicu

  • 9
Vuk Mob

Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob, otkrio je da je raskinuo vezu s mladom Anjom Rašović, s kojom je bio samo nekoliko nedelja. Reper je, takođe, objasnio svoj odnos s Paulom Hublin, kao i planove za dalju karijeru. Ovih dana ima mnogo nastupa, zbog čega, kako kaže, živi u kolima.

- Anja i ja nismo više ni u kakvom emotivnom odnosu. Anja je jedan veliki car, i dalje smo u kontaktu. To je sada drugarski odnos, mi smo se upoznavali, bili smo na samom početku, ali smo shvatili da nismo jedno za drugo što se tiče ljubavnog odnosa. Ona je zaista super devojka, jedna kvalitetna osoba, samo nismo se uklopili kao par, drago mi je što smo ostali drugari.

Ua Paulu Hublin kaže da je "ona njegov projekat", kao i da će se pobrinuti oko njene karijere.

- S Paulom nisam u vezi, prisne slike su sa snimanja spota. To je normalna stvar, uradili smo spot za pesmu i fotografije koje smo podelili su tada nastale. Što se Paule tiče, ona je moj projekat, sve vezano za njenu dalju karijeru radiću ja. To nam je neki plan i dogovor. Neću joj biti baš menadžer, nije moje da se javljam na telefon i zakazujem joj nastupe, ali je sve ostalo na meni. Iza svake njene pesme, spota i projekta sada stojim ja. Recimo da ću joj biti producent. Ona je neko ko je moj umetnik, te priče da smo zajedno su totalna budalaština.

Vuk ne krije da nije i dalje video ćerku Teonu, ali ni to da sa bivšom verenicom Oljom nema kontakt.

- Teonu nisam video već duži vremenski period i zbog toga mi je jako teško. Ona je moja ćerka, moja krv, moje meso... Ona je moje sve na svetu, naravno da mi nedostaje. Glupo je i pričati koliko mi nedostaje, jedva čekam da je zagrlim. Nisam ni u kakvim odnosima sa Oljom. Nismo u kontaktu, ne bih o tome puno da komentarišem - rekao je on za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA