≫ 

Sukob bivših cimera u emisiji uživo: Bora Santana skočio na lepog Miću

Izbio sukob u studiju

  • 4
Lepi Mića i Bora Santana

Printskrin: TvPink

Bivši zadrugari Lepi Mića i Bora Santana zajedno su gostovali u emisiji, a u jednom trenutku su se sukobili, te su morali da ih razvajaju.

- Ti si Mićo kralj rijalitija. Janjuš je nula, nije kralj. Imam jednu zamerku, Vi ste Mićo gospodin čovek, i nemojte ovim sitnim dušama uopšte da upućujete ružne reči, nisu dostojni vaše reči, ni ružne. Ništa ne zameram, samo to što činite sebi - rekla je gledateljka.

- Ja sam sklon tim psovkama, nisam se nikad ni pravdao. Isto tako primam uvrede, ali kad mene neko psuje, onda je to simpatično, a kad ja kažem, onda je surovo. Možda je to moja greška, jer želim nekom da skrenem pažnju, ali video sam da nema pomoći. Izdan sam sto puta, to ništa nije novo. Oni od sebe prave cirkus - govorio je Mića.

- Boro, ti nisi loš čovek, ali si lud u momentu. Moraš da popraviš svoje reakcije. To je tvoj problem, možeš li to da promeniš? Ne možeš da pokušaš, nego kažeš sebi da nećeš više. Onom detetu kao što je ŽMilic,a nije potreban neko ko će da se ponaša tako. Otkud su to bitnije drugarice od žene koja se voli. Ako hoćeš da zadržiš Milicu, onda nećeš da slušaš onu zlu Pešićku, ko je ona? Osoba koja mrzi i koja je vrlo manipulativna. Ja bih je raščerupala, da je Milica moje dete - pričala je gledateljka.

- Ona nije prema meni takva bila. Niko nije nijednu ružnu reč rekao za Milicu, to su sve bile priče - rekao je Bora.

- Kako može da ti bude neko prijatelj, ko u bilo kom smislu, nipodaštava tvoju devojku? - pitala je gledateljka.

- Ja sam Jeleni skrenuo pažnju, ono na karaokama, i ona je meni rekla da je htela da potkači Milicu. Rekla mi je da će poštoivati moje izbore, i da ona nju ne mrzi - nastavio je Bora.

Video: Opšti haos u Zadruzi: Nikola Orozović nasrnuo na Boru Santanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA