≫ 

Biković nakon šokantnih optužbi devojaka: Postoji razlog zašto su bivše ljubavi - bivše...

- Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća - naveo je glumac

  • 23
Miloš Biković

Miloš Biković, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Miloš Biković oglasio se prvi put nakon optužbi bivših devojaka, plesačice Arine Volšine i manekenke Barbare Tatalović, koje su iznele skandalozne detalje o njemu i njihovoj vezi.

Naime, Biković se prvi put ovim povodom javno oglasio putem svog Instagram profila, a naveo je da su tvrdnje njegovih bivših neistina.

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine - napisao je glumac.

- Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove "privatan život", postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivše - poručio je Biković.

- Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča - dodao je on.

Podsetimo, Arina na račun glumca iznela je niz optužbi navodeći, između ostalog, da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog".

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

- Primam negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina.

Nakon plesačicine objave podrku joj je uputila Barbara.

- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim - započela je Barbara.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Video: Biković hteo da se pohvali kako barata pištoljem, a onda se sve izmaklo kontroli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    3. avgust 2021 | 12:33

    Bravo Miloše, budi uvek tako dostojanstven i ne odgovaraj ljubomornim ostavljenim devojkama.

  • ✨💫

    3. avgust 2021 | 13:06

    Nema potrebe da se on pravda, njegov život. A vas niko ne tera da ga volite. Mrzite, samo to i umete sitne duše.

  • Samo iskreno

    3. avgust 2021 | 12:19

    Vrlo je nepošteno voditi dvostruki život i pretvarati se da si neko drugi. Pogledajte slučaj Rock Hudsona ili George Michaela koji je na kraju priznao sve i prestao da koristi paravane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA