≫ 

Maju i Takija ponovo komentarišu na Tviteru zbog nove fotke: Kako se ovako slika sa tatom?

Taki je nedavno za domeće medije istakao da i on vidi da su Majini silikoni čudni i da je vodi kod hirurga čim se ona vrati iz Crne Gore

  • 12
Maja Marinković i Taki

Foto: Marko Jovanović

Bivša zadrugarka Maja Marinković fotografisala se sa svojim ocem Takijem, a tim potezom je ponovo isprovocirala pratioce na Instagramu.

Naime, oni su i ovoga puta komentarisali da njihov odnos prelazi sve granice pristojnosti, kao i da ne priliči ocu i ćerki.

Svi su primetili da Maja na sebi nema brishalter, a telom se potpuno približila Takiju, te mnogi smatraju da to nije u redu.

- Tatino srce - napisao je Taki u opisu fotografije.

"Ponovo njih dvoje", "Ona nema brushalter, užas", "Stvarno čudan odnos", "Kako je nije sramota ovako da se slika sa tatom", glasili su neki od komentara na Tviteru.

Naime,Taki je nedavno za domeće medije istakao da i on vidi da su Majini silikoni čudni i da je vodi kod hirurga čim se ona vrati iz Crne Gore.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Iskreno da vam kažem, čekam nju da dođe iz Crne Gore, pa ćemo da vidimo šta treba da se radi. Moraćemo do hirurga da on vidi šta se dešava. Lagao bih kad bih rekao da i ja ne vidim to što vi kažete, jeste nešto čudno. Meni je bitno samo da nije nešto ozbiljno, a ako treba, ja sam, kao i uvek, tu za svoju ćerku i sve ću joj dati u životu - rekao je Taki.

Video: Maja Marinković se sveti Janjušu: Vreo snimak iz kupatila u minijaturnom fluorescentnom bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    3. avgust 2021 | 18:14

    Ovo dvoje vise lice na par nego na oca i cerku…ne treba joj veci neprijatelj pored ovako ludog oca upropastio je za cjeli zivot bolesnik jedan../

  • Zis

    3. avgust 2021 | 19:18

    Pa Taki je njen makro .

  • Mira

    3. avgust 2021 | 18:23

    Prebolestan odnos oca i cerke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA