≫ 

Osman Karić posvetio poruku Jovani i Stefanu kojom je sve zaintrigirao: Manekenka je trudna?

Ljubav traje i nakon rijalitija

  • 33
Osman Karić, Jovana Ljubisavljević, Stefan Karic Foto: A. Nalbantjan, ATA Images, Nikola Tomić

Osman Karić je još tokom "Zadruge 4" javno podržavao vezu svoga sina Stefana Karića i misice Jovane Ljubisavljević, ali i nakon završetka rijalitija. 

On je sada na svom Instagram profilu objavio poruku kojom je zaintrigirao mnoge. Naime, njegovi pratioci su pomislili da je Jovana trudna.

Zvezde sa zemljom kad se spoje, ljubav se rodi za njih dvoje. Ako Kosmos da biće ih troje, za početak - napisao je Osman.

Podsetimo, Stefanova i Jovanina ljubav traje i nakon "Zadruge 4", a njih svoje sve vreme provode u njegovoj vili na Zvezdari, iako se ona nije zvanično preselila kod njega.

- Mi smo uspeli sve da demantujemo i ostali smo zajedno. Uvek oni nađu zaključke i razloge zašto smo zajedno. Mi smo zajedno iz ljubavi. Nismo se nijednom posvađali otkako smo izašli iz rijalitija. Planovi su nam da pravimo decu, nisam se našalio - rekao je Stefan nedavno.

Video: Stefan Karić nastavlja da provocira: Šta su se upalili Kijini fanovi, jeste se pronašli?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma to majstore

    3. avgust 2021 | 22:16

    obicno ne citam i ne pratim ovakve likove, ali davati im ovoliko prostora ,u novinama je bas bez veze!!!!Dok nasi pravi momci i devojke ,,ginu" na OI Tokio!!!! pozzzz za sve sportiste!!!!

  • Zoc

    3. avgust 2021 | 23:38

    Rumeni,mnoge si pominjao a deda Hajrudina nikad.Zašto???

  • Mara

    3. avgust 2021 | 20:58

    Ajde Osmane sve u stihu😂😂guras rumenka isto kao Taki (valjda se tako zove) Majin tata😂😂 ako je Osman blagoslovio ovu vezu rumenko samo klimni glavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA