≫ 

Nadica nakon što je Kija snimljena sa gradonačelnikom Banjaluke: "Zet je dobrodošao"

- Lepe slike, lepi prizori, bitno samo da ne šteti mom detetu - rekla je Kijina majka

  • 88
Nadica Zeljković Kija Kockar i Draško Stanivuković Nadica Zeljković, Kija Kockar i Draško Stanivuković, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Nakon što su objavljeni zajednički snimci i fotografije pevačice Kristine Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, oglasila se Kijina mjaka Nadica Zeljković.

Inače, Kija i Draško su zajedno snimljeni na crngorskom primorju, a na snimcima koje je objavio Pink.rs, izgledali su veoma prisno. Oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića. Kockareva je istakla da među njima nema ništa više od prijateljstva.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je juče Kija za Telegraf JESTET.

Za razliku od Kije, njena majka kaže da je "zet dobrodošao".

- Nisam videla to! Čula sam od novinara. Ona je na odmoru. Ne znam čoveka, ali svaki zet je dobrodošao zet. Neka se druže, i treba da se druže opušteno. Ona je devojka slobodna i razumem da je to interesantno. Evo majka Nadica kaže da je svaki potencijalni zet dobrodošao. (smeh) Lepe slike, lepi prizori, bitno samo da ne šteti mom detetu - rekla je Nadica za Pink.rs.

Podsetimo, Stanivuković je nedavno javno predstavio devojku Kristinu Beronju, atraktivnu brinetu, damskog držanja i raskošne lepote, sa kojom se pojavio na crvenom tepihu Banja Luka Fest. Inače, priča se da je Kristina, pre nego što je osvojila srce Draška Stanivukovića, ljubila sina naše folk zevdze Cece Ražnatović.

Nakon fotografija i snimaka Kije i Draška mnogi su u prvi mah pomsilili da su oni u emotivnoj vezi, međutim, kako Kija tvrdi, oni su samo prijatelji, ali njena majka kaže da je potencijalni zet dobrodošao.

Video: Stefan Karić nastavlja da provocira: Šta su se upalili Kijini fanovi, jeste se pronašli?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaaa

    4. avgust 2021 | 10:03

    Imovinska karta mu odlicna , taman da mama me mora vise u rijaliti .

  • Rade

    4. avgust 2021 | 11:45

    Mi iz Zrenjanina,odlicno znamo ko su one.Zato je bolje da cute i ne sole narodu pamet.

  • Vesna

    4. avgust 2021 | 11:16

    Ne zna se ko je vece zlo????Dal' majka,ili cerka????Nije ni cudo sto su same.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA