≫ 

8 muškaraca sa kojima su spajali Kiju: "Najvoljenija sam u novinama, a najusamljenija privatno"

Kija je nakon Slobe dva partnera predstavila javnosti

Kristina Kija Kockar Drasko Stanivuković i  bivši

Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Kristina Kija Kockar u žiži interesovanja javnosti našla se kao supruga pevača Slobe Radanovića, kada je ušla u Zadrugu gde ju je on javno prevario, a za tri godine na javnoj sceni, Kiju su povezivali sa mnogim mušarcima.

Kija je nakon Slobe samo jednog partnera predstavila javnosti, a spajali su je sa mnogima. Dok je ona na neke navode mudro ćutala ili dolivala ulje na vatru diplomatskim objašnjenjima, neke tvrdnje je oštro demantovala.

- Ja sam najvoljenija u novinama, a najusamljenija osoba u privatnom životu - rekla je Kija ovim povodom, a mi vam predstavljamo pripadnike jačeg pola sa kojima su je spajali.

Draško Stanivuković

 

Poslednji u nizu sa kojim su spajali pevačicu jeste gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nakon što su snimljeni na crnogorskom primorju. Oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića. Međutim, izjavila je da su njih dvoje samo prijatelji.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je Kija za Telegraf JESTET.

Miloš Čava Dimitrijević

 

Kija je pre nekoliko meseci podelila fotografiju sa Čavom, na kojoj su se njih dvoje strasno ljubili. Tada je pričala o njihovom odnosu i donekle pokušala da ostane misteriozna.

Međutim, nakon samo nekoliko dana, bivši fudbaler obnovio je romansu sa voditeljkom Dušicom Jakovljević nakon čega ga je Kija otpratila sa Instagrama.

Nenad Lalatović

 

Nakon što je Kija u jednoj emsiji otkrila da je Nenad Lalatović muškarac sa javne scene koji joj se dopadao, a da on to nije znao, usledila su nagađanja i spekulacije da su njih dvoje u tajnoj vezi.

Kockareva je tada imala samo reči hvale za Lalatovića, a oboje su negirali da su ikada bili zajedno.

Miloš Biković

 

Kija je u jednoj emisiji odgovorila na pitanje kako bi se ponašala i šta bi rekla kada bi se upoznala sa Milošem Bikovićem, pa je zbog toga danima povezivana sa popularnim srpskim glumcem.

- Upoznala bih se sa Milošem i rekla: "Ćao, ja sam Kija, nije sve onako kako se piše po novinama" (smeh).  "Ja sam žena tvog života", tako bih mu rekla. Sve direktno. Čovek bi me shvatio kako treba, znam. Bila bih ozbiljna, sigurno - rekla je tada Kija.

- Rekla bih: "Malo sam se zezala za tebe po emisijama, ali ti se meni stvarno sviđaš, možemo da razmenimo brojeve." Dođi kod mene, imam dva kupatila, u jednom su providna vrata... Iza njih da bude, tu da ga stavim! (smeh) Izvini, Miloše! - ispričala je ona.

Nakon njenih reči u emisiji, pojedini su nagađali da se Kiji zaista sviđa Biković, dok su drugi to shvatili kao šalu. No, od ove ljubavi očigledno ništa nije bilo, te je sve ostalo na lepim i šaljivim rečima.

Bogdan Bogdanović

 

Kija je  svojevremeno priznala je da je "gajila simpatije" prema Bogdanu, sa kojim se upoznala na koncertu Jale Brata Brata i Bube Korelija, pa su ih mnogi spajali nakon njene izjave.

Sviđa mi se jedan košarakš. Moja simpatija je Bogdan Bogdanović. Ajde, Bogdane, pozovi me na piće - rekla je Kija tada uživo na Instagramu i izazvala lavinu komentara.

- Jednom sam ga upoznala u prolazu, pružio mi je ruku i to je sve. Ja se za njega malo šalim, nismo u kontaktu, ali valjda imam pravo da pohvalim nekog muškarca - rekla je Kija nakon medijskih natpisa, a ni od te ljubavi nije bilo ništa.

Vuk Mob

 

Nakon izlaska iz rijalitija Kija je sa Vukom bila u Budvi i to u njegovom apartmanu. Tada su njih dvoje zajedno i uslikani, međutim, pričali su da su samo prijatelji, sve do pre nekoliko meseci.

Tokom reperovog učešća u Zadruzi 4, tražio je poligraf, a prilikom ispitivanja otkriveno je da su njih dvoje navodno bili više od prijatelja.

Filip Đukić

 

Kija i Filip bili su bliski tokom rijalitija, a činilo se da je pevačica našla "utehu" i prijatelja u Đukiću nakon što ju je prevario suprug, sve dok nije pokrenuta priča da su njih dvoje bili intimni.

Naime, oni su u kupatilu boravili u isto vreme, ali kako tada u kupatilu nije bilo kamera, nije poznato šta se desilo. Dok su zadrugari, ali i sam Đukić u jednom trenutku, tvrdili da se između njih nešto dogodilo, Kija je to oštro negirala.

Stefan Karić

 

Nakon što ju je suprug javno prevario u rijalitiju Kija se zbližila sa Karićem, dok je njegov otac Osman Karić javno govorio da su više od prijatelja, oni su to negirali. Mađutim, Stefan je nakon tri godine odlučio da progovori.

Stefan je objavio vruće poruke za koje tvrdi da mu je slala pevačica, a rekao je i da da je Kija iz njegove kuće otišla u rijaliti. Sa druge strane, ona mudro ćuti.

- Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, sa koferom. Viđali smo se i posle Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - rekao je Stefan.

Video: Kija snimala dekolte koji puca, pa previše spustila kameru i pokazala gaćice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. avgust 2021 | 17:22

    Bolje da nikad nije usla u rijaliti,vratila bi muza,i zivela bi pored njega sada ko carica.Nije dovoljno talentovana za muziku,neko je debelo slagao i napravio od nje najveceg cirkuzanta.Igubila je reputaciju jer su je zanela svetla velikoga grada,treba imati debela ledja da ponese sve bljuvotine koje su se o njoj iznele u novinama.

  • Radivojević

    4. avgust 2021 | 17:38

    Ova više nije normalna koliko laže i ona i gospodja majka su izmanipulisale nacijom i uzele debele pare i to im je malo pa bi još šta je sa ovim narodom da veruju u sve ove njihove laži ova kao težak život konobarica bla bla ova kao ostavljena žena ucveljena a varala onog Slobu na svakom koraku muka mi je od njih više zašto im se daje toliko medijskog prostora kada ima mnogo drugih lepših i pametnijih stvari da se piše nego o njih dve

  • Nina

    4. avgust 2021 | 17:45

    Ne moze zena bez sexa,sta je tu cudno.Kad je potreba u pitanju nema biranja,daj sta das.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA