Ceca otkrila šta joj Veljko i Anastasija najviše zameraju: Bunili su se, ali znaju da im je bolje...

Ražnatovićeva je govorila i o kućnim poslovima, koje zna da radi, ali ima mogućnost izbora

  • 4
Svetlana Ceca Ražnatović na aerodromu Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Marko Jovanović

Folk zvezda Ceca Ražnatović otkrila je da su joj ranije jednu stvar zamerali njena deca Anastasija i Veljko, ali je sada, kada su stariji, sve je drugačije.

Pevačica je imala problema kada su deca bila u tinejdžerskom periodu, u slučajevima kada ih je zvala da proveri da li je sve u redu. Kako kaže, sada im je bolje da joj se jave.

- Apsolutno ih zovem! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave, nego da budem uporna dok ih ne dobijem - zaključila je Ceca.

Ražnatovićeva je govorila i o kućnim poslovima, koje zna da radi, ali ima mogućnost izbora.

- Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora - rekla je Ceca za Alo.

Poznato je da sa sestrom Lidijom i njenom porodicom živi u istoj kući već godinama.

- Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno - istakla je Ceca.

Video: Anastasija otkrila da li se meša Ceci u ljubav: Nakon promene imidža pevačici je dečko rekao ovo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    4. avgust 2021 | 14:18

    Bilo bi dobro da odmorimo malo od Cece!

  • Rv

    4. avgust 2021 | 14:57

    Bravo kole

  • Diji

    5. avgust 2021 | 20:22

    Lepo je videti iskrenu I trajnu sestrinsku ljubav I slogu.Sigurno je Lidijina podrska I pomoc uvek znacila Ceci a vidi se da ona to i uzvraca.Zaista lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA