≫ 

Lukas o seriji o njegovom životu: Kija ne dolazi u obzir! Samo glumci mogu da dobiju ulogu

- Ono što je sigurno, jeste da će u seriji će igrati glumci - rekao je Lukas

  • 27
Aca Lukas promocija

Kija i Lukas, Foto: ATA Images

Pevač Aca Lukas izazvao je buru u javnosti knjigom "Ovo sam ja" i dok se strasti još nisu stišale, u medijima se spekuliše da će Aca uskoro zajedno sa timom ljudi trebao da ekranizuje knjigu.

Naime, u planu je snimanje serije radnog naziva "Kafana na Balkanu" od 12 epizoda, a spekulisalo se da će jednu od uloga imati i Kristina Kija Kockar.

- Sva ova licitiranja oko knjige i serije su lažna. Serija će se realizovati, ali polako, ima vremena. Snimaće se sigurno, jer potpisan ugovor. Kasting još nije bio i ne znamo ko će da glumi. Ono što je sigurno, jeste da će u seriji će igrati glumci - rekao je Lukas.

- Voleo bih da me igra Marko Živić. Mora da se završi scenario koji još nije gotov, nema potrebe da se licitira o imenima glumaca i glumica. Kako može da Mirjana Karanović ne dolazi u obzir, kao jedna od najboljih glumica u zemlji? Naravno da dolazi u obzir. Ne dolazi u obzir Kija koja je neglumica - ispričao je on za Blic.

Podsetimo, Kija je snimljena sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, na crngorskom primorju. Oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića. Kockareva je istakla da među njima nema ništa više od prijateljstva.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je juče Kija za Telegraf JESTET.

Video: Kija krišom snimala Lukasa na njegovom nastupu, on joj mahnuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abc

    4. avgust 2021 | 17:38

    Ok, Koja nije glumica i ne treba da glumi. Ali zbog ceka ti onda pises knjigu kad nisi pisac? Sto ne ostavis pisanje onima koji to znaju da rade i da prestanes da skrnavis knjige.

  • Joka

    4. avgust 2021 | 16:12

    Pukla tikva? Istrosio je brzo!! Sad ne moze da ide ko mecka na njegove nastupe!! Bolesnica sto juri coveka koji ima devojku po moru!!

  • Za Lol

    4. avgust 2021 | 15:22

    Zašto bi se posvađali.Oni se poštuju.Kija nije glumica nije ni očekivala da glumi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA