≫ 

Zvezda "Vojne akademije" raznežila fotografijom sa sinom: Ima 26 dana i presladak je

Mali Noa bezbrižno uživa kod mame u naručju

  • 2
Dragana Dabović

Dragana Dabović, Foto: Instagram/Dragana Dabović

Glumica Dragana Dabović pre manje od mesec dana na svet je donela sina, a sada je objavila fotografiju naslednika koja je sve raznežila.

Dragana i njen partner Milan Kolarski sinu su dali ime Noa, a sada je na svom Instagram profilu pokazala kako njen mezimac izgleda.

Glumica je pozirala sa naslednikom u naručju dok ga ljubi u glavu, a on bezbrižno uživa kod mame. 

"Preslatko", "Divan prizor mame i sina", "Predivni ste", "Prelepa beba", "Najlepše je kod mame", "Puno ljubavi za vas", "Slatkiš mali", neki su od komentara.

Inače, muško lično ime Noa je najpoznatije kao biblijsko ime. Veoma je popularno u poslednjih nekoliko decenija i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu (pominje se kao prorok u Izraelu, u "Starom Zavetu").

Pretpostavljeno značenje imena Noa jeste "onaj koji je spasitelj", "onaj koji sve menja","onaj koji je odlučna osoba", "onaj koji ima sposobnost da nešto promeni", "onaj koji je mudar i koji je blage naravi", "onaj koji je oslonac i podrška", "onaj koji je plemeniti i svakome pomaže", "onaj ko je spasitelj", "onaj ko ima čvrst karakter", "onaj ko je stabilna ličnost".

Podsetimo, Dragana iz braka sa Veselinom Čukvašem ima ćerku Bjanku, koja je u oktobru mesecu napunila četiri godine.

Video: Šarmantna Dragana Dabović: Ljudi me prepoznaju po Saši iz Vojne akademije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA