≫ 

Rada Manojlović: "Mrzim markirane stvari, najudobnije cipele sam platila 20,30 evra"

Modni stručnjaci često napadaju pevačicu kako ne ume da se obuče

  • 5
Radmila Rada Manojlović Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović često je bila kritikovana zbog stajlinga, te su je mnogi od njih prozivali da ne ume da se obuče. Pevačica je sada iskreno i bez dlake na jeziku otkrila šta misli o komentarima modnih stručnjaka i da li je uopšte pogađaju.

- Ja sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta, vrati i skine to sa sebe... Ja treba samo svoju unutrašnjost da upakujem, a ovaj posao je unutrašnjost. Imamo dosta pevača i pevačica koji su savršeno stilizovani, ali jednostavno su samo dobro obučeni - rekla je Rada, pa otkrila koliko novca troši na šoping i da li nosi markirane stvari:

- Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra...

Pevačica već pet godina uživa u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a svoj privatni život oboje se trude da sačuvaju od očiju javnosti. Rada je ispričala i kako su ona i Haris uspeli da sačuvaju vezu, ali i koje situacije su ih najviše pogađale.

- Sve je kako treba, a mi smo poznati po tome da ništa ne pričamo i to je naš izbor. Previše nas je bilo u prve dve, tri godine, nisu nas ostavljali na miru. Stvarno su pisali gluposti, najviše su objavljivali da smo se stalno svađali, da njegovi mene ne vole, moji njega, to je kao bilo vrh, a od toga ništa nije bilo tačno - rekla je pevačica za "Grand online" i dodala:

- Sa tolikim napretkom tehnologije, svi nude sve, a mi u totalnu kontru idemo. Ja ne mogu da 24 sata budem podeljena sa svima.

Video: Došla si kod mene kao izgubljena seljančica: Nova emisija Saše Vidića totalno drugačija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    4. avgust 2021 | 19:49

    Markirana kvalitena garderobu ili obucu,odlikuje kvalitetan konac,pamuk,svila,ili bilo koji kvalitetan materijal ili komponenta za obucu ili odecu,a pitanje je koliko stvarno vecina ljudi to poznaje ili zna da prepozna da je nesto satkano od najviseg kvaliteta,i dali to i opravdava visoku cenu,tako ime nekog kreatora proizvodjaca nista neznaci ako nezadovoljava najvise kriterijume, jednostavno onda je ime samo u marketinskom smislu dok je ovaca bice i vunice

  • Mara

    4. avgust 2021 | 20:30

    Bravo Rado,jedna od retkih prizemnih i normalnih!

  • Ja

    5. avgust 2021 | 07:09

    Garderoba ne mora da bude skupa i markirana da bi bila lepa. Rada jednostavno nema ukusa, sve na njoj izgleda jeftino... Steta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA