≫ 

Luna i Marko zbog ćerke Mie u policiji: Idemo na sud u 3 različite države!

Đoganijeva i Miljković naslednicu Miu dobili su 15. juna 2021. godine

  • 21
Marko Miljković, Luna Đogani porodilište

Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: ATA Images

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković doživeli su neprijatnost kada su pojedine osobe na društvenim mrežama objavile fotografije njihove ćerke Mie, bez njihovog odobrenja.

Luna i Marko su snimak svoje ćerke objavili na Jutjubu, a zamolili su medije i svoje fanove da ne objavljuju lice njihovog deteta bez blura.

Međutim, pojedini ih nisu poslušali, pa su slike njihove ćerke osvanule na društvenim mrežama. Ovo je razbesnelo bračni par, te su odmah odreagovali, a Marko je rekao da će pravdu da potraže na sudu.

- Želim da se zahvalim našoj podršci koja je u kratkom roku locirala i pribavila adrese svih koji su postavljali slike naše Mie bez našeg odobrenja, u cilju daljeg procesuiranja na sudu i u policiji. I to u 3 različite države. Živeli - napisao je Marko na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Đoganijeva i Miljković naslednicu Miu dobili su 15. juna 2021. godine, a nakon nešto više od mesec dana, svoju naslednicu predstavili su javnosti.

Video: Luna bebu smiruje uz Šabanove pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    5. avgust 2021 | 11:17

    Da su oni slikali i objavili, pa da ih tuzis. Druze, ne mozes da tuzis za nesto sto si ti objavio. To je vec otislo u etar, javno je i cao. To sto se to tebi ne uklapa u racunicu je druga stvar. Nekako isto kao i grejanje bazena serpom vruce vode.

  • Zverko

    5. avgust 2021 | 11:04

    Ajde jos jedan nacin da se uzme novac bez rada

  • Mali

    5. avgust 2021 | 10:32

    Ccccc ma daj bre viseee..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA