≫ 

Draška snimili sa Kijom, a ovako izgleda njegova devojka: Priča se da je nesuđena Cecina snajka

Stanivukovićeva devojka je veoma atraktivna, damskog držanja i raskošne lepote, a njeno ime već se pojavljivalo u javnosti

  • 60
Draško Stanivuković, Kristina Beronja, Kija Kockar Draško Stanivuković, Kristina Beronja, Kija Kockar, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković snimljen je sa pevačicom Kristinom Kijom Kockar, a iako su na osnovu snimaka mnogi pomislili da između njih postoje simpatije, Draško ima devojku koja je prava lepotica.

U pitanju je Kristina Beronja, koju je Stanivuković predstavio na crvenom tepihu Banja Luka Festa, gde su se pojavili ruku pod ruku. 

Oni su se navodno upoznali putem društvenih mreža. Kristina je veoma atraktivna, damskog držanja i raskošne lepote, a njeno ime već se pojavljivalo u javnosti.

Naime, priča se da je Kristina, pre nego što je osvojila srce gradonaćelnika Banjaluke, ljubila Veljka Ražnatovića, sina naše folk zevzde Cece Ražmatović. Međutim, njihova navodna veza, kako se priča, bila je kratkog daha, jer su tada oboje bili veoma mladi.

Podsetimo, Kija i Draško su zajedno snimljeni na crngorskom primorju, a na snimcima izgledali su veoma prisno. Oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića. Kockareva je rekla da su ona i Draško samo prijatelji.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je juče Kija za Telegraf JESTET.

Iako su mnogi pomislili da su Kija i Draško više od prijatelja, Stanivuković ljubi atraktivnu brinetu koja je prava lepotica, a njene fotografije pogledajte u galeriji iznad.

Video: Kija snimala dekolte koji puca, pa previše spustila kameru i pokazala gaćice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    5. avgust 2021 | 15:32

    Kakva čudovišna osoba je Kija Kockar, gazi preko mrtvih da bi bila popularna, iskoristilia ljude koje zna dva dana i koji su je primili u društvo jer tamo luta ko vuk samotnjak. Kao glumi da je iznenađena otkud snimci, a ona ih poslala, i još se pravi nemušta i prećutkuje da Draško ima devojku da bi je povezivali s njim, i otpratila ga sa Instagrama da svi pomisle kako nešto krije. Pričao je Slobodan u Zadruzi, tek ćete vi da vidite ko je Kija Kockar, ali ga je glasna i bučna rulja nadjačala.

  • 🐝

    5. avgust 2021 | 13:11

    Postoji li neka da nije napumpala usta?

  • Mihailo

    6. avgust 2021 | 18:18

    Po nekima Kija ne bi trebala ni da diše. Samo napred Kija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA