Emina besni jer Mustafa ne plaća alimentaciju: On ima novac, tražim pravdu

- Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega - rekla je Jahovićeva

  • 19
Emina Jahović, Mustafa Sandal Emina Jahović, Mustafa Sandal Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Pevačica Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal se neko vreme sude, jer turski pevač, kako ona tvrdi, nije plaćao alimentaciju , a Jahovićeva je navodno do sada plaćala sve dečje aktivnosti, te joj je preko glave da sama snosi sve troškove.

Nakon razvoda delovalo je da su Emina i Mustafa ostali u prijateljskim odnosima, te su zajedno išli i na putovanja sa sinovima Jamanom i Javuzom. Međutim, pevačia je iznela svoju stranu priče.

- Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji - rekla je Jahovićeva nedavno u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom za turski list Posta.

Sa druge strane, Mustafa je u javnosti prilično uzdržan kada je u pitanju komentarisanje cele situacije sa Eminom.

- Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih - rekao je on.

- Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude - rekao je nedavno turski pevač za tamošnje medije na temu suđenja sa Eminom, te u istom maniru odgovorio na pitanje u kakvim je odnosima sada sa bivšom suprugom.

- Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove.

On je takođe objasnio da mu ne smeta što su Jaman i Javuz najveći deo vremena sa Jahovićevom.

- Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša deca budu srećna. Viđamo se vrlo često - rekao je Sandal.

Inače, navodno je trebalo da Mustafa snosi troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, zdravstveno osiguranje dece i da dodatno plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinove (1.130 evra).

Emina je tužila bivšeg supruga jer nije platio alimentaciju za sinove 26 meseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je "nemarna majka". Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao da o mališanima umesto majke brinu dadilje.

Video: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno, a povod je nikada lepši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    5. avgust 2021 | 15:09

    Mislila si pare da uzmes ostruganim petama.Ne ide to bas tako lako kako si zamislila.Turcin ne voli sponzoruse i grebatorke. Nije on aca lukas da placa glumice za odrasle.

  • Nenad

    5. avgust 2021 | 14:49

    Da imas onoliko koliko se hvalis ,nebi trazila pare od njega,i to kukas na sav glas preko neta da te drugi cuju

  • DARKO 100%

    5. avgust 2021 | 14:50

    Za takav raskolasan zivot koji zivis ,da sam ti ja muz mogla bi samo da me okrenes naglavacke gde nebi ispao ni jedan dinar iz dzepova,bas skromno zar ne😂🤪😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA