≫ 

Nives Celzijus pokazala nesavršenosti na telu

- Što se manje trudimo, to bolje - kaže Nives Celzijus nakon što je pokazala "nesavršenosti" na svom telu

  • 3
Nives Celzijus Nives Celzijus; Foto: Instagram/nivescelsius

Hrvatska starleta Nives Celzijus je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, koju je predstavila kao nesavršenu.

Naime, ona je pozirala u belom bikiniju i istakla svoju bujnu zadnjicu prema kameri, a zatim je napisala duži opis.

- Fotka koju ne da nisam mislila da objavim nego sam je momentalno prosledila u smeće da mi ne kvari pogled na lepe fotke. Tragovi valjanja po plaži od šljunka na nogama i guzi, masnice, celulit, loš ugao, čudna faca, senka na faci, previše nesavršenih elemenata koji ne zadovoljavaju kriterijum "savršene" fotke - započela je Nives.

- I tako pričam s prijateljem o procesu stvaranja fotki za društvene mreže i pregledamo one osuđene na uništenje kako bi mu argumentovala da to ipak nije samo 5 minuta posla... - kaže Nives.

- Zaključili smo da se njegova i moja vizija "savršene" fotke u potpunosti razlikuje. One odbačene, njemu su savršene jer kako kaže, verno dočaravaju trenutak. Naime tragovi valjanja po plaži privlačniji su od savršeno uglađenog tena ili tačnije, što se manje trudimo, to bolje - zaključila je starleta na Instagramu.

Video: Ženo, hoćeš li udes da izazoveš: Nives nasred puta golih grudi se uvija i pokazuje pozadinu kameri:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA