≫ 

Sandra Rešić: Grudi sam povećala jer je to bilo nužno zlo, a ne da bih bila starleta

Pevačica ne krije koje je estetske intervencije imala

  • 6
Zadruga 4, Finale

Foto: Nikola Tomić

Pevačica i učesnica "Zadruge 4" Sandra Rešić je otkrila istinu o svom honoraru na nastupima, ali je priznala i šta je sve korigovala na svom telu i zašto je odlučila da poseti estetskog hirurga.

Naime, ona je napomenula da je njena cena nastupa veća od 500 evra i to od trenutka kako je učestvovala u "Zvezdama Granda".

- Nisam ni sa kim ni pričala o svojim honorarima. Biću vrlo iskrena, moja cena od 500 evra je bila pre oko pet godina. Otkad sam u "Grandu" moja cena nije 500 evra, već je bila daleko veća i pre "Zadruge". Nikada se time nisam hvalila, niti pričala o tome, ali o tom delu brinu menadžeri. Pre šest-sedam godina kada sam bila radni pevač tada sam radila i za 50 i za 20 evra i za 2.000 dinara. Mislim da sve što radim i ulažem u svoju karijeru, a mislim da u svom poslu jako vredim, jer znam kakav sam pevač i radnik, treba na neki način da mi se vrati da bih ponovo mogla da ulažem u te stvari. Cenu ne određujem ja, već isključivo menadžer - rekla je Sandra.

Sandra se pohvalila na društvenim mrežama da je uvećala usne, a sada je otkrila i kakve su reakcije na taj njen potez.

- To je reakcija određenog broja ljudi koji pišu sa lažnih profila. Takve osobe meni napišu: "Kako te nije sramota? Hoćeš da budeš starleta?" Pod jedan, šta i ako hoću da budem starleta. Možda mi se ćefnulo da budem starleta. Pod dva, mislim da pored svih estetskih korekcija koje devojke danas rade, jedino što sam ja uradila su grudi i usne. Usta sam sada uradila jer sam videla u klipovima iz rijalitija da mi je ova donja usna malo uvučena unutra. Stavila sam vrlo malo nečega. Grudi sam uradila onog trenutka kad sam smršala 30 kilograma i kad od mojih grudi nije ostalo više ništa. To je više bilo nužno zlo, nego što sam htela da budem starleta. Sada sam uradila usne i mislim da mi to jako lepo stoji. Ovo mi je falilo i sada sam zadovoljna sobom i mislim da više ništa neću raditi - priznala je ona za SrbijaDanas.

Video: Ermina uzela makaze i odsekla kosu Sandri Rešić u programu uživo: Zadrugari se uhvatili za glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤡

    5. avgust 2021 | 19:35

    Presesce vama te plastike, kad tad, hirurzi se bogate a vi ce da kukate.

  • Драган

    5. avgust 2021 | 21:45

    Иритантна особа која меље ко воденица кад се избуљи страх ме даје погледам сад са напумпаним уснам ко ајкула сад јој отац добар а пљувалага срам је било

  • Zeljko

    5. avgust 2021 | 20:35

    povecaj ti mozak...a ostalo nije vazno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA