Tara i Ša se pomirili nakon žestoke svađe zbog koje su komšije htele da zovu policiju

Posle šokantne svađe koju su priredili komšijama, reper je pokazao da je između njega i Tare sve u redu

  • 7
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, Foto: ATA Images

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša juče, 9. avgusta, raskinuli su nakon navodnog žestokog sukoba i drame koju su priredili komšijama u zgradi, a kako izgleda, sada su se pomirili.

Oni su ponovo u dobrim odnosima, bar ako je sudeći po društvenim mrežama. Reper je, naime, poručio svima da zaprate novi Tarin profil na Instagramu, iznenadivši mnoge.

Kako smo ranije pisali, Simova i Ša su se navodno sinoć posvađali u stanu koji se nalazi u naselju Banjica, nakon čega je Tara napustila njihovo "gnezdo".

- Bila je ogromna vika i dreka, haos, čuo se i neki lom. Svađali su se do duboko u noć - započela je komšinica, koja kaže da je jedan sprat deli od rijaliti-para.

Kako je dalje navela, svađa se nije smirivala, a Simova je nakon teških reči, vike i lomljenja stvari po stanu, uzela njihovog psa i izašla.

- Komšije su sve bile na nogama koliki je haos bio, neki su razmišljali i da zovu policiju. Onda je Tara izašla iz stana sa kučetom i otišla u nepoznatom pravcu - rekla komšinica za Telegraf Jetset.

Tarin i Nenadov odnos je više nego turbulentan, oni su od izlaska iz rijalitija već nekoliko puta raskidali i mirili se.

Video: Nakon što je Tara slupala Nenadov auto, stigla nova mašina: Ovaj automobil je još luksuzniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA