Rijaliti se nastavlja i nakon Zadruge! Tara i Ša u žestokom sukobu, pljušte javne prozivke

Nakon raskida usledio javni sukob

  • 6
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, Foto: ATA Images

Sukob između repera Nenada Aleksić Ša i Tare Simov ne jenjava nakon raskida, a deluje da su bivšem paru preko glave sve stvari koje su prećutali, pa se svađaju javno, preko društvenih mreža.

Nakon što je Tara slavila raskid u jednom klubu, gde su joj prisutni na video-bimu čestitali krah ljubavi sa Ša, javno se oglasio reper, zatim Tara, pa joj je nakon toga besno uvratio Ša.

- Pošto na splavu nisu dali da piše ono što je Nenad tražio, ja ću na storiju da napišem valjda se važi. "Živeo Ša, srećan raskid, Tara je prošlost" - napisala je Simova.

- Za sve odvratno što je sinoć uradila osobi koja joj je dala celog sebe, danas se pere ovako. Ružno - odgovorio je reper.

Podsetimo, izvor Telegraf Jestseta je nedavno ispričao da su se Simova i Aleksić navodno posvađali u stanu koji se nalazi u naselju Banjica, nakon čega je Tara napustila njihovo "gnezdo".

Simova je nakon teških reči, prema rečima komšija, vike i lomljenja stvari po stanu, uzela njihovog psa i izašla.

- Bila je ogromna vika i dreka, haos, čuo se i neki lom. Svađali su se do duboko u noć. Komšije su sve bile na nogama koliki je haos bio, neki su razmišljali i da zovu policiju. Onda je Tara izašla iz stana sa kučetom i otišla u nepoznatom pravcu - rekla je komšinica tada za naš portal

Video: Nakon što je Tara slupala Nenadov auto, stigla nova mašina: Ovaj automobil je još luksuzniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA