≫ 

Lepi Mića žestoko o Kijinoj karijeri: Da joj nije bilo mene pevala bi za 100€ i bila vašarska mečka

- Ne pričaju sa mnom ni ona ni njena mama. Mene porodica Zeljković - Kockar više ne zanima, daleko im lepa kuća - rekao je Mića

  • 49
Kija Kockar Lepi Mića evri Kija Kockar, Lepi Mića, Foto: Pixabay, Nikola Tomić

Lepi Mića progovorio je o početku karijere Kristine Kije Kockar i istakao da smatra da bi pevala danas za honorar od 100 evra da joj nije on pomogao.

- Ona je htela da bude član Borinog benda "Eurokrem barabe". Prvi nastup je imala sa njima i ja sam joj rekao da treba da je bude sramota. Odveo sam je kod Rake Marića i on joj je objasnio kako da radi.

- Da joj nije bilo mene, pevala bi za 100 evra. Rekao sam joj da nije vašarska mečka da ide po veseljima i tako se ponaša nego da lepo započne karijeru kad je već narod voli - rekao je Mića.

Mića je istakao da mu Kija nije rekla ni hvala, a zatim otkrio da Kristina i njena majka, pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković sa njim ne razgovaraju.

- Ma, kakvi. Ne pričaju sa mnom ni ona ni njena mama. Mene porodica Zeljković - Kockar više ne zanima, daleko im lepa kuća. Kija je ljuta jer sam njenoj majci objasnio neke stvari - ispričao je Mića za "Svet", a prenose mediji.

Video: Kija snimala dekolte koji puca, pa previše spustila kameru i pokazala gaćice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    15. avgust 2021 | 21:02

    Ti si i tebi napravio karijeru,pa ces i drugom tako. Da vam nije te farme,i ovog nepismenog naroda sto vam daje poslednji dinar za sms poruku ne bi mogli da se prehranite koliki ste neradnici. Ovako se bahatite novcem nepismene sirotinje koja vas gleda

  • Hahaha

    15. avgust 2021 | 21:29

    Pa ti ne mozes ni 100€ da zaradis, stakoru matori a pricas o Kiji! Da ti nije zadruge krepao bi od gladi.

  • Uzasna je

    15. avgust 2021 | 20:50

    Nista cudno to i lici na nju,vecinu naroda je prevarila u zadruzi 1 ali ja ne spadam u tu grupu ljudi meni je od prvog dana bila odvratna ona njena dvolicna faca i njena gluma "zrtve prevarene zene"pa kao da je jedina prevarena i kao da je kraj sveta,a ovamo ima decka Andriju plus jos "pere ves"sa Filipom po veceima u zadruzi a ovamo kao na sve to pati i zeli da vrati muza,ja sam je na keca provalila i odvratna mi je bila jer zena koja zaista pati i zeli da vrati muza ne ponasa se tako,i plus je jako losa i kao covek kao i njena mama iste su sa onim pekinejzerskim facama,sto rece Mica daleko im lepa kuca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA