≫ 

Evo ko je Dačićeva buduća snajka: Bila u 3 takmičenja, pevala s Kijom, a Šabanove pesme "kida"

Jokićeva od 12. godine pokušava da obezbedi sebi mesto na estradi

  • 5
Milica Jokić, Luka i Ivica Dačić Printskrin: Instagram/dacicluka
Milica Jokić, Love & Live, (NE DIRATI) Milica Jokić, Love & Live, Foto: Nikola Tomić

Prvim javnim pojavljivanjem sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića, na jednom javnom događaju, mlada pevačica Milica Jokić privukla je najveću pažnju do sada.

Oni su 21. avgusta zajedno sa Ivicom bili na Zemun festu, a ono što se mnogi od tada pitaju jeste - ko je, zapravo, ova devojka?

Jokićeva od 12. godine pokušava da obezbedi sebi mesto na estradi, pa je tako učestvovala u muzičkim takmičenjima "Neki novi klinci", "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde".

Hit "Ne vraćam se na staro", koji ima čak 31 milion pregleda na Jutjubu, peva upravo Milica, koja je tad bila u grupi "Ministarke", kao i Kija Kockar, sa kojom je nastupala širom regiona.

Ipak, Miličin privatan život sada možda privlači najveću pažnju.

Razlog je njena veza sa Lukom, a emocije su se rodila dok je nastupala okupljanju političara i predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, koji je oduševljen njenim talentom, te boravkom u Egiptu gde su se ovo dvoje mladih ljudi zbližili.

Ona je počela da postavlja fotografije sa izabranikom Lukom na društvene mreže, kao i sa njegovim ocem Ivicom, dok joj nisu strana ni provokativna izdanja.

Milica ima 20 godina, a mnogi su upamtili kad je Šabana Šaulića tokom izvođenja jedne pesme umalo dovela do suza.

Respekt koji je dobila od pokojnog kralja narodne muzike uzvratila je predivnom izvedbom Šabanove pesme u studiju Telegrafa.

Evo kako Dačićeva snajka peva pesme Šabana Šaulica - "LOVE&LIVE: Milica Jokić - Majko sve ti opraštam (Šaban Šaulić) (Acoustic) (Live)" on YouTube.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA