≫ 

Bogoljub Karić se emotivnim rečima obratio sinu i snaji: "Želimo da vam porodica bude svetinja!"

- Velika radost je ušla u naš dom, kada smo dobili unuku Evu - napisao je, između ostalog, Bogoljub

  • 0
Bogoljub i Milanka Karic Bogoljub i Milanka Karic Foto: ATA Images

Preduzetnik Bogoljub Karić naglasio je kako je 23. avgust divan dan u njegovoj porodici, jer se pre tačno tri godine oženio njegov sin Nebojša, koji je Bogoljubu podario unuku, kojoj su dali ime Eva.

Bogoljub se oglasio na društvenim mrežama uz porodičan video, ispod kojeg je napisao dirljive reči.

- Dragi moji, tako brzo vreme prolazi i nismo svesni koliko se divnih stvari desilo u međuvremenu. Naš sin Nebojša i njegova supruga Ksenija, venčali su se pre tačno tri godine, a potvrda njihove velike ljubavi je prelepa ćerkica Eva. Pre tri godine u našu porodicu je ušla Ksenija, divna mlada devojka, nasmejana, pozitivna, lepa i puna ljubavi za sve. Ovom prilikom želimo da i na ovaj način čestitamo godišnjicu i kažemo koliko su nas usrećili tim činom.

- Dragi Nebojša i Ksenija, želimo da vam porodica bude svetinja, koju ćete ljubomorno čuvati, a vaš odnos uvek podizati na viši nivo. Da budete vezani ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem, a brak čuvate od svih iskušenja. Velika radost je ušla u naš dom, kada smo dobili unuku Evu, jer uz nju uvek dobijamo toliko ljubavi i energije da možemo dalje... Želimo da vam se porodica uveća i da uživate u roditeljstvu, a dokazali ste da to zaista umete - napisao je Bogoljub i dodao:

- Ima jedan divan nevidljiv svet, a to je onaj što ga zaljubljeni u srcu nose - kaže V. Igo. Živela ljubav i na mnogaja ljeta! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - stoji ispred Bogoljubovog profila na društvenim mrežama.

Pogledajte galeriju na kojoj su Bogoljub i Milunka Karić, kao i njihov sin Nebojša sa suprugom Ksenijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA