≫ 

Fatalne Srpkinje koje imaju više od 40 i nisu udate: Jedna iza sebe ima brakove sa čak 2 milionera

One su lepe, uspešne i - neudate

  • 42
Marija Kilibarda, Marija Mateus, Katarina Radivojević, Ivana Stamenković Lepe su, uspešne i - neudate / Foto: Instagram/kilimara/marijanamateus, Nikola Tomić, ATA Images

One su lepe, uspešne, mnoge iza sebe imaju velike ljubavi, neke i brakove, a ono što im je trenutno apsolutno svima zajedničko jeste da imaju 40 ili više godina i da su - neudate.

Neke od ovih dama sa srpske javne scene čak se nikada nisu udavale, a sudeći po njihovim izričitim stavovima - to se nikada neće ni desiti.

Ona koja na ovom spisku ima najviše bivših muževa jeste Nataša Bekvalac (40), koja broji 3 bivša muža i, kako kaže, od četvrtog braka nema ništa.

Kako je nedavno istakla, muškarca nije imala od kada je doživela bolan prekid veze sa poslednjim suprugom, Lukom Lazukićem.

Lepa Marijana Mateus (49) iza sebe ima dva braka, sa Lotarom Mateusom i Miodragom Kostićem sa kojim je dobila troje dece.

Marijana se smatra jednom od onih žena koje su se "pametno udale". Oba bivša muža su joj milioneri. Iako su je u poslednje vreme povezivali sa nekolicinom muškaraca, Marijana javno ne govori o svom emotivnom životu, pa nije poznato da li je sama ili zauzeta. Svakako je - neudata.

Ivana Stamenković Sindi (42) uživa u ljubavi sa partnerom, sa kojim često putuje po raznim destinacijama, ali se i ona nalazi na listi neudatih. Iza sebe ima brak sa Nikolom Pavlovićem, sa kojim ima ćerku Petru.


Među trenutno neudatim ženama, koje su imale brakove iza sebe, su i Dara Bubamara (45), Marija Kilibarda (40), Sanja Marinković (47), Ceca Ražnatović (48), Ljubinka Klarić (43), Dubravka Mijatović (52), Ana Nikolić (42), Olivera Jovićević (55).

Za razliku od mnogih koje su se razvele, Ceca i Olivera igrom tužnih okolnosti ostale su bez voljenih partnera.

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto brakova ne dešava, jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi svoj posao koji je tamo započeo pre nego što smo mi zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - istakla je jednom prilikom glumica Ljubinka Klarić.

Dame koje se do sada nisu ni udavale su Katarina Radivojević (42), Iva Štljić (43), Biljana Obradović (44), Olivera Kovačević (54), Mirjana Karanović (64).

Ona koja će uskoro biti razvedena jeste i voditeljka Marija Veljković (41), koja se razvodi od supruga sa kojim ima troje dece.

Video: Poznate cice pobegle iz tmurnog Beograda da svoja zmijska tela osunčaju na egzotičnim destinacijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nisu fatalne

    25. avgust 2021 | 15:10

    Skoro sve pobrojane žene su plastične,uslovno uspešne većinom zahvaljujući ex muževima i neudate! Fatalne žene su one koje zavode intiligencijom i obrazovanjem a ne plastikom i fotošopiranim fotkama na društvenim mrežama.

  • Đorđe

    25. avgust 2021 | 16:48

    Ajmo listu ponovo bez ovih izraubovanih, šta znači devojka sa pet brakova i četvoro dece, to nije devojka nego lovac na novac!

  • Рус

    25. avgust 2021 | 14:35

    I Jelena Karleuša ima preko 40 , a nije udata..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA