≫ 

Emina i Elma reagovale na Sadikovu izjavu da Novi Pazar nije Srbija: Dečko nije učio geografiju

Sadik je rekao da mu nije žao što više neće moći da uđe u Srbiju, ali je spomenuo Novi Pazar

  • 68
Emina Jahović, Elma Sinanović i Sadik Hasanović Emina Jahović, Elma Sinanović i Sadik Hasanović Foto: ATA Images, Instagram/sadikhasanovic.official

Finalista Zvezda Granda Sadik Hasanović 2. avgusta vraćen je sa granice Srbije, pošto mu je određena dogživotna zabrana ulaska u našu zemlju.

Nakon toga, izjavio je da je hteo da ide "u Novi Pazar, ne u Srbiju", a sada su za komentar na to upitane najpoznatije pevačice iz pomenutog grada - Emina Jahović i Elma Sinanović.

- Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rečeno je iz Emininog PR tima.

Još jedna pevačica koja je rodom iz Novog Pazara, Elma Sinanović, prokomentarisala je Sadikovu izjavu

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona za Kurir.

Podsetimo, Sadik je, nakon što nije mogao da uđe u Srbiju, rekao:

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati.

Video: Emina o koroni: Mislim da ovo nije virus, nego otrov, volela bih da mogu da osetim miris i ukus kafe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    25. avgust 2021 | 16:19

    Da mu Dodik zabrani ulazak u Rep. Srpsku pa nek peva u Donjem Vakufu i u Federaciji. To ja podrazumevam pod Bosnom.

  • Cika Velja

    25. avgust 2021 | 16:19

    Posten covek bi pomislio da je dozivotna zabrana ulaska u Srbiju preterana mera,ali evo se oglasio mali Naserov pa potvrdio ispravnost dozivitne zabrane ulaska!!!

  • BOBA

    25. avgust 2021 | 16:35

    AKO MU JE ZABRANJEN ULAZAK MOMKA TREBA IGNORISATI A NE CITIRATI IZJAVE PO MEDIJIMA, VIDI SE DA MOMAK NE ZNA ODAKLE JE ŠUPALJ, DA SE GLUPOST "ČUJE" KRICI BI SE ČULI DO NEBA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA