≫ 

Lukas ratuje i sa Kristijanom: On je budala, pajac i lažni kriminalac!

Aca je nedavno objavio knjigu "Ovo sam ja", a Kristijan je priveo kraju svoju autobiografiju "Ja"

  • 5
Kristijan Golubović i Aca Lukas Kristijan Golubović i Aca Lukas / Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Aca Lukas odgovorio je na reči Kristijana Golubovića, koji je nedavno izjavio da ne želi da ga niko stavlja u isti koš sa pevačem.

Kristijan je navodno izneo niz uvreda na Lukasov račun, između ostalog, i to da je on narkoman i mediokritet i da je smešno što je Aca napisao autobiografiju.

Lukas nije ostao dužan Goluboviću. Štaviše, oštro je prokomentarisao bivšeg robijaša.

- Ja sam u svom poslu ozbiljan i mnogo toga sam u karijeri i životu uradio da bih se osvrtao na baš svaku budalu koja me komentariše.

- Nije moja krivica što u ovoj zemlji i medijskom prostoru i takvi pajaci i lažni kriminalci imaju svoj prostor. Pitam se u kom su to zatvoru bili Momo Kapor i Ljubivoje Ršumović toliko godina kad je ovaj kreten odrastao pored njih - rekao je Aca za Kurir.

Inače, Aca je nedavno objavio knjigu "Ovo sam ja", a Kristijanova autobiografija takođe je spremna, pod kratkim nazivom - "Ja".

U istoj je navodno otkrio detalje odnosa sa Miloradom Ulemekom Legijom, Dušanom Spasojevićem, Željkom Ražnatovićem Arkanom, Andrijom Draškovićem i sve druge tajne srpskog podzemlja, a u autobiografiji nije zaobišao ni estradu.

Video: Uradili zajedničku tetovažu, ali Kristina mu ne veruje: Nisam budala da kažem da me neće prevariti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    2. septembar 2021 | 10:06

    Nece valjda obojica da vrate Nobelovu nagradu koju su dobili za svoja remek dela(e sad dal se ovo ,,remek dela"pise zajedno ili odvojeno)

  • Zeljko

    2. septembar 2021 | 11:16

    smejala se serpa loncu, da ima velika usta..

  • Realno

    2. septembar 2021 | 12:02

    Mi smo ko narod bas propali,ljudi pisu knjige kao autobigrafije I ne znam zasto narodu smeta ako oni ispricaju nekom zivot a drugi napisu knjigu na osnovu toga?!Ova dvojica nisu moralne velicine ali da su prozivili mnogo toga sto obican covjek moze samo da sanja.Nemoj kupovati knjigu i caoo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA