≫ 

Milica i Emina "zakopale" prijateljstvo? Nekad su bile veoma bliske, a posvađale su se zbog ovoga

Emina na Instagramu više ne prati Milicu, čime je jasno stavila do znanja da je ne interesuju dešavanja u životu nekadašnje drugarice

  • 4
Milica Todorović, Emina Jahović

Milica Todorović, Emina Jahović, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Milica Todorović i Emina Jahović u vreme saradnje jedna o drugoj govorile su sve najlepše i međusobno su se veoma podržavale.

Navodno se odnos koleginica promenio i njih dve više nemaju komunikaciju.

- Njih dve su bile super, ali su sada zahladneli odnosi i prestale su da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan - ispričao je izvor nedavno za "Svet" a prenose mediji, ipak, nakon ovih navoda Milica i Emina nisu se oglasile.

Međutim, sukob Milice Todorović i Emine Jahović zasigurno se desio, a Emina je otišla korak dalje od zahladnelih odnosa, naime, ona na Instagramu više ne prati Milicu, čime je jasno stavila do znanja da je ne interesuju dešavanja u životu nekadašnje drugarice.

Sa druge strane Milica još uvek prati Eminu, a o detaljima navodnog sukoba, obe strane još uvek biraju da ne govore javno.

Video: Mešaj, Mico: Milica Todorović se skinula u bikini pa pokazala kakve zanosne obline ima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA