≫ 

Mina o vezi Mensura i maloletne Milice: Fino me je oprala, mislim da su njeni roditelji oduševljeni

- Devojka je ušla i napravila korak koji ja nisam napravila, tako da ja ne znam da li sam toj devojci uzor, da li je moj fan ili ne znam ni ja šta - rekla je Vrbaški

  • 5
Mina Vrbaški, Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić Mina Vrbaški, Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić, Foto: Nikola Tomić, TV Pink

Mina Vrbaški prokomentarisala je svog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i maloletnu Milicu Veselinović, koji su u rijalitiju "Zadruga 5", već prve večeri razmenjivali nežnosti u krevetu.

- Iskreno, neke stvari da stavimo po strani - kako je bilo, bilo je, to je prošlost, nešto je što se zaboravilo, nemam šta previše da dodam. Osoba je za mene nepoznata, ne znam o kome se radi - u svom stilu poručila je Mina.

Ona se potom osvrnula i na Mensurovo zbližavanje sa Milicom Veselinović, novom zadrugarkom, koja je već uoči samog ulaska žestoko potkačila Minu.

Ova sedamnaestogodišnjakinja je, naime, istakla da želi da dokaže da nisu sve devojke njenih godina kao Mina. Ništa to ne bi bilo čudno, sa već iste večeri nije završila s Mensurom, Mininim bivšim, u krevetu, na šta bivša zadrugarka kaže:

- Devojka je rekla da želi da pokaže da nisu sve devojke kao Mina Vrbaški. Devojka je ušla i napravila korak koji ja nisam napravila, tako da ja ne znam da li sam toj devojci uzor, da li je moj fan ili ne znam ni ja šta. Izgleda da je moj idol. Pokazala je svoje pravo lice, mislim da su njeni roditelji oduševljeni. Želim joj svu sreću u narednom periodu u Zadruzi, mislim da će oboriti sve rekorde, tačnije da ih je već oborila. Oprala me je fino, mogu ti reći - prokomentarisala je Mina za Pink.rs.

Video: Milica ljubomoriše Mensuru zbog viđanja sa Mimom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verko

    7. septembar 2021 | 19:14

    Lupajte mi minuse koliko hocete al' da je moje dete u pitanju i da ima 17 god.sigurno ne bi dopustio da udje u ovaj j......k.Izmlatio bi je tako da bi ceo zivot te batine pamtila.Umesto da se druzi sa svojim vrsnjacima,zavrsava fakultet,ona ce zadrugu.E pa cero moja,ne bi bas tako moglo.

  • Zoran

    7. septembar 2021 | 19:10

    O majko mila.Sta je ovo bre????Kome popuje Mina kad svi znamo ko je ona i cime se bavi.Ova klinka krece njenim stopama,svaka cast roditeljima za njihovu ceru.Bas su je lepo vaspitali.

  • Gogac

    7. septembar 2021 | 19:08

    Tako je to kad nam deca gledaju zadrugu i parove....pa su im idoli posle Mina,Ana Korac,Stanija,Tijana Ajfon itd...ovo deriste u predstavljanju reklo da od 13te god.prati zadrugu i vidimo sami gde je sad...strasno stvarno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA