≫ 

Luna očajna: Debela sam i nezadovoljna, hoću da budem mršava! Marko: Ne mogu više to da slušam

- Vi ne vidite kako moj stomak stvarno izgleda, sada imam steznik i suknju - rekla je Đoganijeva

Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: ATA Images

Luna Đogani, koja se porodila pre dva meseca, nije zadovoljna svojim izgledom, pa se u lajvu žalila da je, kako je rekla, debela, dok ju je muž Marko Miljković tešio.

Ona se žalila da nijedan dan nije ispoštovala dijetu do kraja i da nikada neće smršati, dok joj je Marko govorio da, što se njega tiče, izgleda "brutalno".

- Htela sam i ja da uzmem pljeskavicu, ali sam se setila da sam debela i onda sam odustala. Vidi na šta ličim - rekla je Luna.

- Što na šta ličiš, baš si slatka, kao mala krofnica, pufnica, ćuftica - odgovorio joj je Marko.

- Razmišljala sam, htela sam da uzmem parče pice, gledam ga, gleda ono mene, onda sam pomislila kako sam debela i reko neću... Možeš da obrišeš početak lajva? Sve mi se naboralo ovde - rekla je Luna hvatajući se za stomak, dok joj je Marko govorio da nije debela i da joj svi pišu da lepo izgleda.

- Neće sigurno da mi napišu da sam debela i da to misle, neće mi napisati. Vi ne vidite kako moj stomak stvarno izgleda, sada imam steznik i suknju, znam ja što pričam da sam debela, ne kažem bez razloga - rekla je Đoganijeva i dodala:

- Nijedan dan nisam uspela ishranu da ispoštujem, svaki dan sam nešto zeznula. Danas sam pojela čokoladni kolač, sladoled i špagete. Nijedan dan nisam uspela, nikad neću smršati, zauvek ću biti ovakva.

- Vidite li vi ljudi? Svaki put priča kako je debela, a izgleda brutalno. Ne mogu da je slušam više - nadovezao se Marko.

- Nemoj da me lažeš! Ti si mi muž, nećeš sigurno da mi kažeš da sam debela. Nezadovoljna sam, necu da izgledam ovako, hocu da budem mršava kao što sam bila nekada. Dobro je što ne idemo na more ne bih mogla kupaći sada da obučem - ispričala je Luna.

Šta je Đoganijeva sve pričala možete pogledati u videu u nastavku, a kako Luna izgleda možete videti u galeriji u tekstu.

Video: Luna peva bez autotjuna: Dok neki pričaju da nema talenta, drugi oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    8. septembar 2021 | 19:32

    Pica,pljeskavica,gotova jela naravno da ces biti debela i jos deblja.Kuvaj zeno bar supu domacu i neke corbe od povrca sto zbog sebe tud zbog deteta.Videli smo tvoju konkretnu hranu u zadruzi pasteta ,virsle itd...uzasss

  • Aki

    8. septembar 2021 | 23:21

    Debela + gradjena kao lenjivac naopačke.

  • NS

    8. septembar 2021 | 19:23

    ne prestaje da imitira Kiju a nema njene atribute. Gubi vrema i nervira narod sa ovim glupostima. Bolje da nađe posao i smrša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA