≫ 

Veliki čovek, prijatelj i roditelj: Navršile su se dve godine od tragične smrti Grua

Muzičar Dalibor Andonov Gru poginuo je u 47. godini pre tačno dve godine u nesreći tokom kajtinga u Zemunu

  • 3
Dalibor Andonov Gru Dalibor Andonov Gru / Foto: Facebook/dalibor.g.andonov

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je na današnji dan 9. septembra 2019. godine u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Jedan od njegovih najboljih prijatelja, Edin Škorić prisetio se svog druga, te je na Tviteru objavio reperovu fotografiju povodom godišnjice smrti.

- Na današnji dan 2019. godine. Brat -  napisao je kratko on.

I njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Bane Lalić rekao je kratko za Telegraf Jetset da nikada neće zaboraviti svog prijatelja.

- To je bio čovek koji je doneo hip hop na naše područje. Veliki čovek, prijatelj i roditelj - rekao nam je Bane.

Gruova supruga Danica na Instagramu je objavila fotografiju pokojnog muža, napisavši samo: "Dve godine".

Podsetimo, Muzičar Dalibor Andonov Gru poginuo je u 47. godini u nesreći tokom kajtinga u Zemunu.

Prijatelji sa kojima je bio izvadili su ga iz vode na čamac i prevezli do nautičkog kluba „Zemun“, odakle je pozvana hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Na komemoraciji Grua, na kojoj su bili njegovi najbliži, porodica i prijatelji, Škorić je izjavio da se sa njim čuo na dan tragedije.

- Poslednji put smo se čuli na dan tragedije, zvao me je da vozimo kajt. Nisam otišao. Sada mi je žao što sam ga odbio. Možda je trebalo da krenem s njim. Njega niko nije mogao da odgovori od kajtinga, to je bila njegova strast. Brate moj, ostavio si tri velika bogastva da o njima, zajedno sa našom braćom, brinem - sinove Vuka i Relju i suprugu Danicu. Nadam se da ću imati dovoljno mudrosti da im objasnim da nisi otišao, već da si dobio drugu novu ulogu u njihovim životima", rekao je Škorić i dodao: "Naučio si me kako da živim, a da ne preteram. Nisi me naučio samo jedno - kako da ja tebe isto to naučim. Nije te pobedio ni kajt, ni vetarm ni Dunav, ni životm ni sudbina. Nisi otišao, ovde si u meni, u nama - rekao je Edin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    9. septembar 2021 | 18:45

    I ko ga se setio u medjuvremenu, sem roditelja, žene i dece? Niko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA