≫ 

Roby R, DJ Vojin, CAR i niški muzičari napravili pesmu o rakiji i podigli region na noge

- Pesmu smo počeli da radimo 2015. godine i tek sad je konačno ugledala svetlost dana. Druženje je bilo intenzivno, a vreme je pomoglo da pesma bude još bolja. Rakija je odstajala i spremna je za piće, ŽIVELI - kažu ovi niški muzičari

  • 0
Car feat Roby R & DJ Vojin - Rakija (RAP EDIT) Printskrin: Youtube/Roby R

Roby R, DJ Vojin, CAR i niški muzičari pomerili su granice i spojili dva muzička pravca, hip hop i starogradsku narodnu muziku i zajedničkim snagama stvorili novu pesmu koja je oduševila region i postala novi kafanski hit.

Na pesmi su radili dugo, ali se prema ocenama onih koji su je čuli isplatilo.

Ideju za ovu kompoziciju imao je Bojan Carić Car, na osnovu koje je DJ Vojin napisao tekst, a Roby R uradio aranžman, bio medijator projekta i izvršni producent spota. Snimatelj i montažer spota bio je Timbicus.

- Bojan nam je pesmu odsvirao na gitari i mi smo se oduševili, tako da nam nije bilo teško da napišemo tekst i uradimo aranžman za pesmu - rekao je Roby R.

U stvaranju pesme učestvovali su najbolji niški muzičari, vokale su otpevali Goran Mitić Beli i Marko Milić Žmara (prateći vokal), a RAP vokale snimili Roby R (član niške RAP grupe Ding Dong) i DJ Vojin.

- Pesmu smo počeli da radimo 2015. godine i tek sad je konačno ugledala svetlost dana. Druženje je bilo intenzivno, a vreme je pomoglo da pesma bude još bolja. Rakija je odstajala i spremna je za piće, ŽIVELI - kažu ovi niški muzičari.

Za gitaru je bio zadužen Bojan Carić Car, bubanj: Mihailo Jocić, bass gitara: Marko Milojević Mugabe, harmonika: Boban Stefanović, truba: Darko Dimitrijević.

Spot je snimljen u kafani Marjan u selu Draževac u nezaboravnoj atmosferi, gde su učesnici spota nakon samo jednog slušanja zapamtili tekst pesme i nakon toga pevali kao da je znaju godinama unazad.

Nakon snimanja spota učesnici spota su komentarisali kako se nikada bolje nisu proveli u kafani, da im je žao što se snimanje završilo i da bi voleli da se snimanaje ponovi bar još nekoliko puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA