≫ 

Uz seriju "Pevačica" i novi hit! Milica Pavlović predstavila sjajan spot za pesmu "Dabogda propao"

- Moram da priznam da je kod mene izazvala veoma jake emocije, budući da me je podsetila na razne momente kada sam na svojoj koži osetila šta znači nepravda - kaže Milica

  • 0
Milica Pavlović Milica Pavlović / Foto: Luka Bošković / Stefan Stojanov

Poslednjih godinu dana jedna od najiščekivanijih domaćih serija je svakako serija "Pevačica", kako zbog veoma intrigantne priče koju su napisali Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, tako i zbog toga što je reč i o glumačkom debiju mlade muzičke zvezde Milice Pavlović.

Serija "Pevačica" će sa emitovanjem startovati ove subote i publika će u narednom periodu imati priliku da isprati priču o mladoj pevačici Ivani Lazić, kao i kako će izgledati njen život nakon što je ostvarila svoju veliku životnu želju da postane popularna pevačica.

Milica je u više navrata istakla da je veoma ponosna na to što su joj Gaga i Nataša poverili glavnu ulogu u pomenutom ostvarenju, a kao uvertira u seriju danas je svetlost dana ugledala pesma "Dabogda Propao".

Reč je o emotivnoj baladi koju prati visokobudžetni spot koji ostavlja snažan utisak, što i ne treba da čudi kada je usko povezan sa samom radnjom serije "Pevačica".

- Iskreno, odbrojavam dane do početka emitovanja serije "Pevačica" i moram da priznam da sam mnogo nestrpljiva da publika konačno pogleda seriju i da svoj sud. U sklopu serije sam snimila i dve pesme. Početkom godine smo predstavili numeru "Crna Jutra", a sada je došla na red i pesma "Dabogda Propao", koja sa sobom nosi jednu snažnu emociju. Moram da priznam da je kod mene izazvala veoma jake emocije, budući da me je podsetila na razne momente kada sam na svojoj koži osetila šta znači nepravda - kaže Milica.

Inače, spot za pesmu "Dabogda Propao" je snimljen još krajem januara meseca i popularnoj pevačici je ipak pošlo za rukom da kompletan projekat drži u strogoj tajnosti, bez obzira što je za sve detalje oko serije "Pevačica" vladalo ogromno interesovanje od momenta kada je najavljeno njeno snimanje.

Pogledajte spot za pesmu "Dabogda Propao" koja najavljuje seriju "Pevačica".


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA