Nekada su bili u idealnom braku, a sada "ratuju" zbog 1.300 evra: Mustafa ne plaća alimentaciju

Pevačica je primorana da potraži pravdu na sudu jer njen bivši suprug više od dve godine nije dao ni dinara za decu

  • 9
Emina Jahović i Mustafa Sandal Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Pevači i bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo su na Bosforu u centru pažnje, a razlog poblema je isti – alimentacija.

Iako se činilo da su posle kraha braka ostali bliski prijatelji, čak su sa sinovima Jamanom i Javuzom zajedno išli na putovanja i pozirali nasmejani, pop zvezda šokirala je pre nekoliko meseci kada je otkrila da je primorana da potraži pravdu na sudu jer njen bivši suprug više od dve godine nije dao ni dinara za decu, piše "Hello".

- Nije reč o osobi čija je finansijska situacija loša i koja je u nevolji. Ako se jednog dana to dogodi, radiću i za njega. Takva sam. Ali, znam da nije u krizi. Iako smo potpisali sporazum kojim prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija, ubrzo posle razvoda sve je palo na mene. Verujem da će pravda pobediti – rekla je Emina kada je problem dospeo u javnost, a bliski izvori dodaju da je sada pred novim izazovima jer deci treba obezbediti novac za školu.

Ovog leta platila im je boravak u kampovima, bili su i na odmoru, ali joj je krivo što i Mustafa nije uključen u priču. Možda se on, smatra izvor pomenutog lista, plaši da će Emina trošiti njegov novac, iako nema razloga da to radi jer vrlo uspešno vodi svoju kozmetičku kompaniju.

S obzirom na činjenicu da su turski zakoni u ovakvim situacijama gotovo uvek na strani slabijeg pola, Emina će pre ili kasnije dobiti spor. Uostalom, istakla je da se ne bori samo za sebe, već za sve žene koje muče iste nevolje.

Prema dogovoru, trebalo je da Mustafa deci pokrije zdravstveno osiguranje i plati troškove njihovih izleta i letovanja. Kako se navodi, nije ispunio ništa od toga.

Fotografije Emine i Mustafe dok su bili u braku, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seki

    10. septembar 2021 | 16:07

    Nikad mi nece biti jasno kad,ocevi nece da daju pare za svoju decu...ludilo mozga.

  • Kiza

    10. septembar 2021 | 17:00

    Htela si poznatog turčina.. Sad se sudi sa njim

  • Vrni se u pazar

    10. septembar 2021 | 16:05

    Imaš kiriju od turskog konzulata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA