≫ 

Rasti stavljena nanogica: Reper počeo da izdržava kaznu kućnog zatvora, evo šta mu je sve dozvoljeno

Reper je priznao je da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora

  • 28
Stefan Đurić Rasta, Veliki intervju Stefan Đurić Rasta Foto: Nikola Tomić

Reper Stefan Đurić Rasta neko vreme je proveo u pritvoru zbog posedovanje narkotika, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni zatvor od godinu dana.

Kaznu je sada zvanično počeo da služi.

U prilog tome govori najnovija slika na Instagramu, pošto je Stefan, snimajući se u liftu, pokazao nanogicu.

Na snimku se može videti uređaj koji mu je stavljen na nogu i prati njegovo kretanje.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, imaju pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvek u isto vreme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Tokom kućnog zatvora nema ograničenih poseta i može da mu dođe u goste ko god hoće, kad god hoće i da ostane koliko hoće.

Podsetimo, reper je priznao je da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

Stefan Đurić Rasta Rasta sa nanogicom Printskrin: Instagram/stefanrasta

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - rečeno je ranije tim povodom.

Podsetimo, Reper Stefan Đurić Rasta govorio je ekskluzivno za Telegraf.rs, nakon skoro četiri meseca provedenih u pritvoru i sporazumu o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge na osnovu kog je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Rasta je uspeo da period koji je proveo u pritvoru "okrene u svoju korist" , te je istakao tada da ima osećaj da je bio na mentalnom odmoru.

- Mogu ti reći da sam dobro, kao da sam bio na nekom mentalnom odmoru od svega, pošto ja već dugo radim brzim tempom i mnogo toga mi se i ovako izdešavalo, možda je to bio neki period kad sam sam sa sobom mogao da razmislim generano o životu, i o svim stvarima i mogu ti reći da mi je, koliko god i kako god to zvuči, prijalo - rekao je on.

Video: Nucci u najiskrenijem intervjuu priznao: Relju gotivim, Rasta je biznismen, ali nisu mi idoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA