≫ 

"Ja ću biti potpuno drugačija osoba na planeti": Maja Nikolić ulazi u rijaliti da se menja iz korena

- U pitanju je jedan rijaliti, nešto novo što će biti prikazano na televiziji - rekla je pevačica

  • 3
Maja Nikolić

Foto: ATA images

Pevačica Maja Nikolić koja svojim stavovima redovno intrigira javnost, otkrila je da će uskoro postati deo rijalitija, ali i progovorila o putu na Himalaje.

- U pitanju je jedan rijaliti, nešto novo što će biti prikazano na televiziji. Tu će biti tim stručnjaka iz raznih oblasti koji će raditi na transformaciji svih učesnika. Tu su i psiholozi, frizeri, šminkeri, kondicioni treneri... - otkrila je Maja.

- Ja ću biti potpuno drugačija osoba na planeti i neću samo da se promenim u vizuelnom smislu, već i rade i psiholozi sa mnom, treneri duha, tela - dodala je ya Kurir i priznala da joj je najteže samoj sa sobom.

- Svi moji muškarci u životu jednostavno su bili moje ogledalo, ja sam uz pomoć njih gledala da ja budem bolja Maja.

Njen sin koji ima 24 godine već ima verenicu, a popularna pevačica ne krije želju da se ostvari i kao baka. Osim toga, planira i put na Himalaje.

- Ja sam rekla da idem na Himalaje, pa ću možda ostati na pola puta u nekom selu, ali ću mentalno probati da se popnem na bilo koji vrh. To je jako teško, moraš da budeš mentalno i fizički spreman, ali ako ne pobedim sebe u ovom životu, kada ću - zapitala se pevačica.

- Ja u svojoj glavi nemam granice, trudim se da budem najbolja verzija sebe i to može svako  - navela je na kraju i dodala kako su joj kompleksi pomogli da bude bolja verzija sebe.

Video: Da li je Maja Nikolić preterala sa ovim snimkom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA