≫ 

"Vi odlučujete šta će Mia da obuče danas": Lunu i Marka urnisali fanovi zbog izazova

Luna je objavila na Instagramu dve haljinice i dala fanovima da izaberu, te je ispunila obećanje i obukla ćerki izabranu haljinu

  • 59
Luna Đogani, Marko Miljković, Mia

Luna Đogani, Marko Miljković, ćerka Mia, Foto: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u porodičnim danima ispunjenim brigom o ćerki Miji, a u slobodno vreme objavljuju video-snimke na svom Jutjub kanalu, od čega najviše prihoduju nakon rijalitija.

Svake nedelje Marko i Luna osmisle drugačiju temu kojom se bave u svom videu, a poslednji je zbog jednog detalja izazvao buru u komentarima.

Naime, Miljkovići su osmislili izazov u kojem će njima fanovi tokom celog dana govoriti šta će da rade, a prva stvar koju su naveli bila je oblačenje njihove ćerke Mije.

Luna je izdvojila dve haljinice za svoju princezu i rekla fanovima: "Vi odlučujete šta će Mia da obuče danas". Nakon toga, Luna je objavila na Instagramu dve haljinice i dala fanovima da izaberu, te je ispunila obećanje i obukla ćerki izabranu haljinu.

Ovaj potez nisu svi shvatili kao druženje i komunikaciju s fanovima, već su negativno komentarisali.

"Koliko ste jadni, fanovi da vam biraju odeću za dete", "Bedno, tako su vam jeftine fore", "Imate tri i po fana, ne znam kako ste zbrojali glasove", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Video: Luna peva bez autotjuna: Dok neki pričaju da nema talenta, drugi oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nerednici

    12. septembar 2021 | 16:58

    Bez škole i dana radnog staža,žive od milostinje!!

  • Maja

    12. septembar 2021 | 16:35

    Sve preko tudje grbace pa nije cudo da se ponasa isto prema svojon cerki kao njena majka prema njoj ...samo je njena majka sposobnija i napravila karijeru kakvu takvu. . Zaradjuje na sopstvenom deteru. Neradnici !!!!!!

  • Vesna

    12. septembar 2021 | 18:33

    Pod lažnom parolom “ sve za ljubav” prodala je svoj život ,svoju intimu,svoju majku,sto ne i dete. “ Sve za pare i popularnost” je njen pravi i jedini moto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA