Trudna Marija Petronijević: Glumica koja je svoj mir pronašla na selu čeka prvo dete

Glumica broji sitno do porođaja

  • 20
Marija Petronijević

Marija Petronijević, Foto: ATA Images

Glumica Marija Petronijević, koju je publika zavolela u seriji "Selo gori, a baba se češlja", u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete.

Lepa glumica je, piše "Gloria", u osmom mesecu trudnoće.

Ona je od javnosti uspela da sakrije srećne vesti, ali sada je poznato da Marija broji sitno do porođaja.

Marija se pre devet godina iz Beograda vratila u rodno selo Visibabe pored Požege, gde se godinama unazad bavi poljoprivredom i sadi jagode, a ova lepotica vozi i traktor i obavlja sve poslove na selu.

Poznato je da je Marija svojevremeno bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Ta ljubav nije opstala, a nakon raskida lepa glumica je otišla na selo.

Marija se ne libi da radi bilo koji poljoprivredni posao

 

- Ako biste od marta do oktobra šetali svakog dana pored mojih njiva, verovatno biste me mogli sresti sa trimerom, testerom, motikom, prskalicom, kako razvlačim creva, navlačim agril, skidam agril, berem jagodu, palim i gasim neke pumpe - ispričala je ranije glumica.

- Površina koja je pod jagodama nije prevelika, radi se od oko 80 ari, ali je ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje obrađujem i koje sam kultivisala oko tri hektara. Na jednom delu zemljišta raste trava, koju od ove godine i zalivam, i planiram da kupim neke mašine za košenje i gnječenje, pa rasturanje i baliranje jer imam i nekih desetak ovaca, koje se hrane tim senom - rekla je Marija svojevremeno i dodala:

- U bari koja je dimenzionisana u ovom momentu na oko 1.500 kubnih metara vode planiram da gajim nekog šarana, prema preporukama nekih stručnjaka, resurse usmeravam u izgradnju jednog prirodnog eko-sistema. Za sve to će mi biti potrebno još nekoliko godina.

Fotografije Marije Petronijević pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Lepa glumica koja se vratila u rodno selo po vrućini za traktorskim volanom obavlja poslove u polju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    12. septembar 2021 | 21:48

    Ne vidim da joj fali bilo šta. Lepotica bila i kad je živela u BG-u i sad na selu. Svi bi da žive u gradovima, kukaju što im kad uđu u špic treba sat vremena do posla, skup život. Gazda možeš i na selu da budeš. Čestitam za bebu da je živa i zdrava.

  • Olja

    12. septembar 2021 | 23:29

    Najlepsa i ocigledno i pametna nasa glumica . Neka joj je sa srecom ...bas od srca . Napokon neko normalan i ne unakazen moralno , fizicki i psihicki.

  • Goran

    12. septembar 2021 | 21:45

    Prirodno lepa žena...naša Monika Beluči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA