≫ 

Tara i Anđela posle batina i suđenja konačno oči u oči, ali u prisustvu obezbeđenja

Simova je krajem avgusta ove godine opet na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je prebijena, sa modricama i podlivima

  • 3
Tara Simov, Anđela Veštica Tara Simov, Anđela Veštica Foto: Milena Đorđević, Instagram/therealandjela

Bivše rijaliti-zvezde Tara Simov (21) i Anđela Veštica (30) suočiće se sutra uveče i to javno - u uživo prenosu emisije „Amidži šou“!

Ovo će biti prvo njihovo suočavanje posle navodnih telesnih povreda koje je Anđela nanela Tari pre nekoliko godina, kada je Simova bila maloletna.

Anđela je, navodno, sa još nekoliko drugarica, pretukla i do glave ošišala tada maloletnu Taru i navodno je bez garderobe ostavila na parkingu.

Istorija njihovog sukoba traje više od četiri godine. Do sada se nikada nisu srele javno niti jedna drugoj imale priliku da kažu ono što bi htele posle sukoba. 

Pored toga što su bile i na sudu po tužbi Simove, cela priča i sporne fotografije u nekoliko navrata povlačile su se i po društvenim mrežama na kojima je vođen i svojevrstan virtuelni rat.

Tara je u nekoliko ispovesti Tara do detalja opisivala šta joj je Anđela radila tokom kobne večeri i često akcentovala da je godinama posle toga imala ozbiljne traume, kao i da se plašila javnosti i izlazaka iz kuće. Zbog svega toga, ovo gostovanje dve starlete biće organizovano u nesvakidašnjim uslovima.

- Tara i Anđela će doći u studio, ali će zbog istorije njihovog odnosa u pripravnosti biti obezbeđenje koje će motriti na ponašanje još uvek zaraćenih bivših drugarica. Tek kada je Tari predočeno ovo rešenje, ona je pristala da gostuje sa Anđelom.


Simova je krajem avgusta ove godine opet na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je prebijena, sa modricama i podlivima.

- Zašto niko nije otišao u zatvor za ovo i i dalje ćutite? Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikad ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina, prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 30 minuta sa još 5-6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici - napisala je Simova.

Pre toga, u junu je trebalo da se održi suđenje u Prvom osnovom sudu na kojem se Anđela nije pojavila.

- Ovo je prvo suđenje posle četiri godine, nije mi jasno iz kog razloga sve ovo toliko dugo traje. Nadam se da će se danas sve to rešiti. Bliži se zastarenje slučaja, sad u julu mesecu. Ostale su posledice i traume, uopšte mi nije lako. Volela bih da moja pravda izađe na videlo - rekla je Tara tada za Blic.

U galeriji u sklopu teksta pogledajte neke Tarine objave povodom ovog sukoba, kao i slike Anđele i Tare.

Video: Tara nastavlja da vozi bez dozvole: Snima se i provocira policiju

Video: Bahato! Anđela Veštica demonstrita silu pucanjem iz pištolja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA