≫ 

Ni sa jednim partnerom nije bila ovako romantična u javnosti: Bogdan i Ceca se tope u zagrljaju

Oni su pozirali na rođendanu prijatelja

  • 4
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, bokserski meč Veljko Ražnatović Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem i javno pokazuje koliko su romantični i zaljubljeni.

Iako svoju privatnost čuvaju za sebe, Bogdan je na Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj su on i Ceca u društvu prijatelja.

Oni su pozirali na proslavi prijateljvog rođendana u opuštenoj atmosferi, Ceca u Bogdan su bili zagrljeni i nisu skidali širok osmeh sa lica.

Ovaj prizor iznanadio je, ali i raznžio mnoge Cecine fanove, s obzirom na to da pevačica u javnosti, bar do sada, nije pokazivala romatične momente sa partnerima.

"Prelep par", "Predivni ste", "Baš se vidi da uživaju", "Ceca nikada nije bila ovako romantična javno", "Ceca izgleda kao tinejdžerka zbog ljubavi", "Sijaju od ljubavi", neki su od komentara.

Pevačica je ranije pričala o ljubavi sa Bogdanom i tom prilikom otkrila da je zaljubljena, a kao i svi, i oni imaju "ljubavne" nadimke jedno za drugo.

- Kao što većina onih kojih su zaljubljeni daju imena jedni drugima, tako to činimo i mi. Zavisi od momenta i inspiracije - rekla je Ceca.

Najnoviju fotografiju Cece i Bogdana pogledajte kao u prvu u galeriji, gde možete videti i još neke njihove zajedničke slike.

Video: Ceca sela u žiri Zvezda Granda: Ma, ja ovako mlada neisukusna, zaista imam tremu, drhtim cela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    13. septembar 2021 | 20:10

    Ode slava bestraga...ovo se zove hvatanje za slamku.

  • DARKO 100%

    13. septembar 2021 | 20:29

    Ceca prozivljava drugu mladost,ipak njen zivot u mladosti nije bio ni priblizno ko sad,mislim sada je veca sloboda i odlucivanja o svom zivotu,jednostavno kao neka ljubav tinejdzerska ,cvetak zanovetak😉

  • Izgleda

    14. septembar 2021 | 00:50

    Kao da mu je tetka 😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA