≫ 

Fanovi Miljane Kulić skupljaju 100.000 evra kako bi platili njenu kaznu

Kulićeva duguje 100.000 evra prema ugovoru, jer je diskvalifikovana iz Zadruge

  • 34
Zadruga 5, početak, ulazak Miljana Kulić, Foto: ATA Images

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 5", te će protiv nje biti pokrenuta tužba po hitnom postupku zbog duga od 100. 000 evra prema produkciji.

Međutim, ono što je sve šokiralo mnoge jeste inicijativa na društvenoj mreži Fejsbuk da se prikuplja novac za Miljaninu kaznu, kao i da će se od gradonačelnika grada Niša tražiti da se uključi u tu akciju.

- Svi da uplatite koliko ko može da se Miljani skupi za kaznu, a pisaćemo i gradonačelniku Niša da nam novčano takođe pomogne. Hvala vam unapred svima, za nas je to malo, a Miljani znači puno - glasila je poruka na jednoj od grupa.

Nije poznato da li je Miljana upoznata sa ovom akcijom fanova, kao i da li će prihvatiti njihovu novčanu pomoć.

Podsetimo, Miljana samoinicijativno napustila rijaliti, zbog čega je diskvalifikovana. Ona je pre toga bojkotovala učestvovanje u emisijama, navodno, jer u rijaliti sa njom nije ušao Lazar Čolić Zola.

Miljana je i dan pre diskvalifikacije podmetnula požar u Zadruzi, kada je otišla u Rajski vrt kako bi pronašla prolaz da izađe, a onda je zapalila ogradu iz koje je buknuo plamen. Kulićeva je svesno dovela sebe, ali i sve ostale učesnike u opasnost, ali je obezbeđenje reagovalo na vreme.

- Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro - kratko je prokomentarisala Marija posle Miljanine diskvalifikacije.

Objavu Miljaniih fanova pogledajte kao prvu fotografiju u galeriji gde možete videti u nastavku neke Miljanine slike sa ulaska u Zadrugu 5.

Video: Miljana Kulić u ulozi bjuti blogerke: Zlatna maska na licu u stolici na svom tronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    13. septembar 2021 | 20:29

    Fuj. Zgrožena sam postojanjem "pacijenata" koji su spremni da odvoje novac za takve osobe. Zabraniti zatupljivanje labilnih osoba, prikazivanjem takvog sadržaja. Odvratno.

  • Misko

    13. septembar 2021 | 21:13

    Uzela je dosad preko 500 000 eura i dobar deo toga prokockala. A sada bi da joj fanovi poklone jos 100 000 eura. A bolesno dete zbog 10 000 eura umire...

  • X

    13. septembar 2021 | 20:30

    Daj smak sveta. Vreme je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA