≫ 

Kija se oglasila nakon priče da je njena kuma rođaka Velje Nevolje: Za njega sam čula kad je uhapšen

Kija ističe da Belivuka nikada nije upoznala

  • 70
Kija Velja

Kristina ističe da Belivuka ne poznaje, a da joj V.I. nije kuma / Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Devojka V.I. koju je javnost upoznala kao veliku podršku Kristine Kije Kockar tokom učešća u Zadruzi 1, u pojedinim medijima navedena je kao bliska rođaka Veljka Belivuka, poznatijem kao Velja Nevolja, te sestra Damira I. koji je optužen za ubistvo druga Ivana T. (22)

Međutim, Kristina je na ova povezivanja oštro odgovorila, rekavši da ona i izvesna V.R. više nisu u bliskim odnosima.

- To je njena stvar da li će da priča o tome, ja tog čoveka nikad nisam upoznala, a čula sam uopšte za njega tek kada je uhapšen. V.I. nije moja prava kuma već smo tako se zvale, jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti, jer je u jednom trenutku bila verena, ali to se nije desilo - izjavila je Kija za Telegraf Jetset.

- Bile smo jako dobre drugarice i pomogle smo jedna drugoj dosta, ali ona i ja više nismo u kontaktu isključivo zbog drugačijih pogleda na svet - dodala je Kristina.

Ovim povodom kontaktirali smo i V.I, koja je u izjavi za Telegraf Jetset istakla da je njen brat nevin, a osvrnula se i na odnos sa Kristinom.

- Sve ovo što se piše je neistina, nismo se oglašavali moja porodica i ja, nismo želeli ni u kakve priče da ulazimo bespotrebno. Damir je apsolutno nevin u celoj toj priči i koga god da sretnete da li od komšiluka, ili drugova i drugarica, reći će vam samo reči hvale za Damira, zaista je najbolji dečko u celom kraju. Mi smo potreseni sa ovim glupostima i lažima, tu može samo tužba da reaguje, doći će vreme za priču i dokaze... - rekla je Vanja za naš portal.

- Kija i ja nismo u svađi, smo smo se razdvojile iz nekih naših razloga - dodala je.

Video: Nadica o Kijinoj budućnosti: Ako se ostvari kao majka, nije me strah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. septembar 2021 | 15:21

    To je ta Kija!! Nikome ona nije prijatelj! Ovu kumu Vanju je izmuzla, iskoristila do maksumuma i sutnula!! Vece zlo ne postoji!! Fuj fuj!!🤮🤮

  • kaca

    14. septembar 2021 | 14:59

    Sumnjiva je Kija.Kao nije znala Belivuka, a kuma joj sve organizovala i glasanje i sve.I bukvalno joj sve pomagala! Odjednom je Kija sutnula ko kera!! Ko zna u kojim je ta mutnim radnjama ucestvovovala , tuzilastt o treba to da ispita malo Kijicu!!

  • Čika

    14. septembar 2021 | 16:17

    Hahaha, ona je pričala da nije spavala s Vukom, a i zaklela se u Bibliju da nije bila s Lazićem, a onda Lazić priznao. Žena je zlo i lažov, na sve spremna. Čak ni s kumom nije u dobrim odnosima. Blago kući koju zaobiđe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA