≫ 

Daleko od nje, u zanimljivom društvu: Evo gde su i sa kim kamere snimile Anastasijinog zgodnog dečka

Mlada pevačica je u Beogradu, dok je njen dragi snimljen daleko od nje i Srbije - u Americi

  • 2
Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović / Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović poslednji put je sa dečkom Đorđem Kuljićem viđena na jednom rođendanu u julu mesecu, a u avgustu se pričalo da su zajedno otputovali na romantični odmor u Tursku, za koji je iskeširana paprena suma novca.

Međutim, septembarske dane ne provode zajedno.

Mlada pevačica je u Beogradu, dok je njen dragi snimljen daleko od nje i Srbije - u Americi.

Naime, na jednom storiju na Instagramu videli smo Đorđa koji je sa društvom pratio polufinale US Opena, dok su ga u finalu u loži snimile kamere na stadionu na kojem je Novak Đoković igrao protiv Danila Medvedeva.

Oba puta moglo se videti da je Đorđe u povećem društvu pratio meč, te da se upravo iz njihove lože video transparent o kojem se priča, a sa natpisom: "Like it or not, greatest of all time", odnosno "Sviđalo vam se ili ne, najveći svih vremena".

Pogledajte fotografije:

Podsetimo, Anastasija i Đorđe u vezi su već nekoliko godina, a ona je u nekoliko navrata istakla koliko je srećna i mirna u odnosu koji ima sa njim. 

Nedavno je ispričala da o braku i trudnoći apsolutno ne razmišlja.

- Ne razmišljam o tome, ali sada je postalo moderno da zatrudniš, da se veriš, ja ne jurim za tim stvarima. Gledam da sebe negde izgradim kao ličnost, da napredujem u karijeri, imam vezu jako dugo i ne žurim nigde. Ako je suđeno i ako treba tako da bude, mi ćemo svakako jednog dana to da ozvaničimo i brakom i detetom. S tim stvarima ne treba žuriti - rekla je Anastasja i istakla da je svoj mir pronašla u srpskoj Atini.

- Novi Sad gledam kao svoju oazu mira, u Begorad dolazim poslovno i da vidim svoju porodicu, ali u Novom Sadu živim. Veoma sam mirna i smirena osoba, temepramentna sam samo kad sam ispovocirana. Ja sam paradoks, s jedne strane volim ovaj grad što je sve tako brzo, a sa druge strane bih da pobegnem i da sam u tišini sa osobom koju volim, da je sve tako mirno, da se ništa ne menja. To dolazi time što nekoga volite - istakla je ova lepa brineta.

Ražnatovićeva je istakla da postoji mnogo stvari koje ceni kod svog dečka, kao i da im devet godina razlike, koliko je Đorđe stariji od nje, ne predstavlja problem, jer je ona zrela za svoje godine.

- Ima tu mnogo faktora, mislim da sam preozbiljna za svoje godine, zbog svog života, a i zbog toga što sam u vezi sa nekim ko je stariji od mene, milion ima faktora. Stariji je od mene devet godina, ali ta razlika se ne vidi jer sam zrelija i tako delujem - rekla je Anastasija za emisiju Ekskluzivno i dodala:

- Ne volim to da moram stalno da se stresiram u vezi, da razmišljam gde je, šta je. On me gleda kao mene, a ne kao trofej. Dečko je van toga, ne zanima ga da se eksponira, ja to poštujem kod njega, on nema veze sa javnim životom. Čovek ima svoj posao, neće da se šlepa uz mene i nije mu to bitno.

Video: Anastasija otkrila zašto nije spremna da bude majka: Shvatila sam to kad sam hodala po kući kao leš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA