≫ 

Sin Marine Tucaković izašao iz stana: Zapalite sveću za mamu, to je sve što imam da kažem

Marini je u porodičnom stanu ukazana pomoć

  • 4
Promocija novog album Suzane Jovanović

Marina Tucaković / Foto: ATA Images

Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, izašao je pred zgradu u kojoj žive, a čim je video nekoliko prisutnih novinara vratio se u stan.

Međutim, na pitanje za izjavu kratko je odgovorio:

- Zapalite sveću za mamu, to je jedina izjava.

Inače, iz Marininog stana neposredno nakon toga izašao je i doktor, koji je rekao da je on dobro i da ima mnogo posla, a da o Marininom stanju apsolutno ništa ne može da otkriva.

Međutim, gospođa koja nam je rekla da je zaposlena kod Marine otkrila je da Tucakovićeva prima infuziju i da nije dobro.

- Marina trenutno prima infuziju, loše je, znate... Nije dobro, ali se nadamo da će biti dobro - rekla nam je ova žena.

Na pitanje da li je poznato da li Marina ima korona virus, odgovorila je:

- Ko će ga znati! Nadamo se samo da će biti dobro.

Podsetimo, da Marina nije dobro saznalo se iz Laćine objave na Tviteru.

- Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša ASAP (As soon as possible, u prevodu "što je pre moguće", prim.aut.). Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - objavio je Milan na zvaničnom Tviter profilu.

Video: Marina Tucaković o sličnosti majke i ćerke Ražnatović: Anastasija me uopšte ne podseća na Cecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    14. septembar 2021 | 18:06

    Šteta i tužno.

  • Snježana

    15. septembar 2021 | 09:03

    Sin želi da majka živi.Dusa mila , kako moli za majku pomoć iz staha da se ne uguši.Zena ima rak,izmučena i his taj virus je uhvatio,i mogu zamisli kolko je gadno guši.Po ovome se setim svhhe majke,koja se ugušila zbog bolesnih pluća.(nije imala covid nego upalu pluća)Sama je umrla da mi to užasno teško pada.Da je neko bio sa njom ili da je ostala kada sam rekla da ostane,bar bu bio neki pokušaj spasavanja.Ovako nikad neću saznati,da li bi bila spasena, da je neko bio sa njom i pozvao pomoć..??Razumem Marininog sina ,i nadam se da ce his imati svoju majku uz sebe da će joj biti bolje.On je jedna usamljena duša jer ona je sve što ima.Kome iskreno veruje i kome je stalo do njega.Brata je izgubio,u oca se ne uzda.On jako voli svoju mamu.

  • SLOBODAN

    14. septembar 2021 | 23:24

    PITAJTE VAŠE LEKARE KOJI JE PROCENAT IZLEČENJA, LEČENIH OD KANCERA, PRE NEGO ŠTO SE ODLUČITE NA NJIHOVU TERAPIJU... INSISTIRAJTE DA VAM TO KAŽU, PA DONESITE ODLUKU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA