≫ 

Marija ne može da prežali Jelenin odlazak: 6 zajedničkih godina stalo je u dirljivi video

Pevačice su tokom Zvezda Granda postale i veoma dobre prijateljice, te su, osim na sceni, i iza nje delile zajedničke trenutke

  • 3
Jelena Karleuša i Marija Šerifović Jelena i Marija, Foto: Marko Jovanović

Pop pevačica Marija Šerifović snimila je novi vlog koji je objavila na svom Jutjub kanalu, a glavna tema joj bila pop zvezda Jelena Karleuša.

Marija i Jelena su tokom učešća u ovom muzičkom takmičenju bile članice žirija od 2015. do 2021. godine, a tokom tih godina su ostavile za sobom nezaboravne momente koji će se još dugo prepričavati, a ti isti snimci i gledati.

Njih dve su tokom Zvezda Granda postale i veoma dobre prijateljice, te su, osim na sceni, i iza nje delile zajedničke trenutke.

Marija na svom Jutjub kanalu redovno ovjavljuje vlogove, ali ovoga puta je izabrala da ceo posveti upravo svojoj drugarici Karleuši, na čije je mesto sada došla folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Šerifovićeva je na samom početku najavila početak nove sezone pomenutog muzičkog takmičenja, a onda je naglasila da će napraviti osvrt na prethodnih 6 godina.

Bilo je suza, smeha, tenzije, pretnji, ali njih dve su to ubrzo zaboravljale, te je tako prvi snimak koji je Marija izdvojila bio pun tenzije.

- Nemoj da te sada nokautiram - rekla je ona Jeleni.

Odmah zatim, prisetila se i svima dobro poznate rečenice JK tokom žiriranja:

- Ako je ovde bilo falša, ja se sada odmah skidam gola.

Nakon ovih snimaka, usledilo je još mnogo zajedničkih smešnih izjava, suza i svega što je ovaj šou i podrazumevao.

Poslednja sezona Zvezda Granda u kojoj učestvuje Marija 

Pred samo snimanje prve emisije ZG, Marija Šerifović najavila je da je ovo poslednja sezona Zvezda Granda u kojoj ćemo je gledati kao člana žirija, a osvranula se i na odlazak Jelene Karleuše iz muzičkog takmičenja.

- Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobednik i da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više - rekla nam je Marija.

Šerifovićeva je istakla da će Jelena nedostajati takmičenju i da je ostavila svoj pečat u istom.

- Jelena je neko ko je ostavio strašan pečat u ovom takmičenju i to što smo mi postigli za šet godina ovog takmičenja su strašne epske scene, nazovimo to tako. Sigurno je da će nedostajati, posebno meni, jer smo nas dve bile dva glavna cirkusanta ovog šoua. Produkcija je odlučila šta je odlučila - rekla je Marija.

Zajedničke fotografije Marije i Jelene tokom učestvovanja u Zveudama Granda, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Marija o promenama u Grandu: Jelena je ostavila pečat, nedostajaće! Ceco, veži se, polećemo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA