Jugoslav Karić posle razvoda od Elene prodaje vilu u Crnoj Gori za milion i po evra

Vila poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove

  • 2
Elena i Jugoslav Karić Jugoslav Karić i Elena Karaman, Foto: Instagram/elenakaraman.essenceofliving

Jugoslav Karić nakon razvoda od dizajnerke Elene Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu, a sada rešio je da proda i jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora.

Jugoslav raskošnu vilu, kako se navodi, prodaje za 1.500.000 evra.

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu.

Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

To je ujedno jedina vila koja je ostala u zajedničkom vlasništvu Jugoslava i njegove bivše supruge Elene, a prema rečima meštana, četvorospratnica je stavljena na prodaju jer Jugoslav navodno ne želi da poseduje nekretnine koje ga podsećaju na šesnaestogodišnji brak sa bivšom suprugom.

Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno od tog novca pazarila novo imanje na Kosmaju.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stvarno

    14. septembar 2021 | 23:08

    Kako mu je familija dozvolila brak bez predbracog ugovora?! Sto da deli?! Sta je ona stekla u tom braku?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA