≫ 

Anđela: Žao mi je, bitno je da nema traume od mene, Tara: Pravda nije na mojoj strani

- Ona je mene povredila u jednom momentu, pa sam rešila da i nju povredim i to sam uradila na malo lošiji način - rekla je Anđela

  • 11
Tara Simov, Anđela Veštica Tara Simov i Anđela Veštica, Printskrin: TV Pink

Tara Simov i Anđela Veštica suočile su se prvi put javno oči u oči u emisiji "Amidži šou", nakon što je Anđela brutalno pretukla Taru pre četiri godine.

Simova je tužila Anđelu, ali je izgubila na sudu, kako je rekla, jer je slučaj zastareo. Njih dve su se godinama unazad javno sukobile, a sada su progovorile o incidentu i svom odnosu sada.

- Pogrešila sam, neke stvari su dovele do tog mog postupka, ja sam nju mnogo volela, bile smo drugarice, ona je mene povredila u jednom momentu, pa sam rešila da i nju povredim i to sam uradila na malo lošiji način i iskreno se kajem. Vreme je da se stavi tačka - rekla je Anđela.

- Sudski postupak je okončan, meni niko više sudski ne može ništa, mogla sam da nestanem, da se nikada ne pojavim, da kažem da me je briga za pare, poravnanje... Ona je shvatila da je meni stvarno žao i dogovorile smo se da na neki način rešimo te svari. Meni je bitan odnos sa njom, da ona nema traumu od mene, jer je meni zaista žao - dodala je Anđela.

- Imale smo razgovor, vreme je da se stavi tačka. Pravda, koju sam ja tražila sve ove godine, što se tiče suda, nije na mojoj strani. Nije imala nikakvu obavezu da me nazove, javila mi se preko prijatelja, videle smo se i pričale smo - rekla je Tara i dodala:

- Nisam joj verovala da joj je žao jer je napisala: ''Reci joj da mi je kao žao...''. Popričale smo pola sata, ručale jedno dobrih 4 sata. Došli smo do toga da nam je odnos okej. Drago mi je da sam se u svojoj podsvesti rešila te mržnje, žao mi je zbog situacije koja se desila.

Video: Bahato! Anđela Veštica demonstrita silu pucanjem iz pištolja

Video: Divljačka horda u jednoj ženi: Tara lomila pločice sa zida pa krhotinama sekla vene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joja

    14. septembar 2021 | 23:04

    Sta se ovom narodu servira na tv-u sa nacionalnom frekvencijom ja ne mogu, a da se ne zapitam kako mi kao drzava uopste postojimo koje su to magije…

  • Рус

    14. septembar 2021 | 22:56

    E moja Srbijo. Volim te ali...mi te i žao. Kada na ovakve drže moral.

  • agueroooo

    14. septembar 2021 | 22:59

    Lebe mekani šta je ovo.. 😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA