Helena Topalović nakon veridbe povocira u tanga kupaćem kostimu: Prava je bomba!

Topalkova naslednica dobila je brojne komplimente na račun izgleda

  • 12
Helena Topalović Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, mnogima je pomutila razum provokativnim fotografijama sa egzotične destinacije.

Helena je treutno na Ibici, gde se i verila pre nekoliko dana, pa ne čudi što je pored njenog izgleda veliku pažnju privukao i verenički prsten.

Topalkova naslednica je pozirala je u bazenu i ležaljci, a na sebi imala je tanga jednodelni kupaći kostim u crvenoj boji, koji je istakao njene obline, ali i guzu.

"Bomba si", "Brutalno izgldaš", "Žao mi je što si se verila", "Leotica", "Prava mačka", "Helena, goriš", neki su od komentara.

Podsetimo, Helenu je verio bivši partner voditeljke Jelene Dimitrijević, sa kojom ima dete. Romantičn čin desio se u hotelskoj sobi u Šapaniji, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.

Helena i njen partner prošle godine uslikani su na aerodromu kada su nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd, a do tada je Topalkova naslednica svog izabranika krila kao zmija noge.

Helenine najnovije fotografije u crvenom kupaćem kostimu pogledajte u galeriji u tekstu, kao još neka njena izdanja.

Video: Verila se Topalkova ćerka: Prsten sija, a ruže i luksuz svuda oko nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA